Redmi note 8 pro vs poco x3 nfc vs realme 7

bence samsung a51 veya biraz daha arttırısan samsung a52

Kamera ,batarya , ekran , önemli benim için. Ve bir youtube kanalı açıp PUBG mobile videoları çekmek istiyorum yani kayıt alırken oyunu 60fps kayıt almadı lazım ve kasmaması lazım önerilirrinzi bekliyorum
realme 7 kullanıyorum diğerleri hakkında bir deneyimim yok kendi deneyimlerimi aktaracak olursam ben oyun oynayan birisi değilim telefonu tek kullanım amacım arada bir sosyal medyada gezmek ve iyi bir şarj süresi realme 7 ile yarım ekran parlaklığında tek şarj ile 3 4 gün idare ediyor beni 7 8 saat de ekran süresi alıyorum hızlı şarj 35 wattdı yanlış hatırlamıyorsam 60 70 dakikada fulleniyor ekranı beni tatmin etti kamerasıda öyle telefon benim isteklerimi karşılıyor sizinkini bilemem ama bana kalırsa redmi note 8 eskidi realme 7 ve poco arasında bir tercih yapmanız

2800 note 8 pro, 3300 en az aradaki fiyat farkında değeceğini düşünmüyorum ama para varsa alınsın tabi ki
Note 8 Pro sahip olduğu MediaTek işlemci sayesinde Instagram’da iken bile alev alıyor, yani alınabilirliği olmayan bi’ telefon.

2800 note 8 pro, 3300 en az aradaki fiyat farkında değeceğini düşünmüyorum ama para varsa alınsın tabi ki
400 - 500 lira için Redmi Note 8 pro alınmaz. Öyle olacak hiç almasın daha iyi.

Geri