Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

Dostum zaten sen bu kafayla note 8 pro ile devam edersin az ötede havla ben de sana bu mesajı iPhone 13 ile yazarım sana da iyi günler dilerim sen iphone ile xiaomi nin kamerasını kıyaslamaya devam et.
Bende açık kaynak kodlu günenlik oranı az olan utanmadan 8 12 16 gb ram kullanan telefonları öven insanlarla uğraşmayı BIRAKTIM DEĞİL BIKTIM.
Dostum senin telefonunu kullanmışım sen hala gelmişsin 2000tl lik android kullanmıl diyorsun
He knk en iyi apple🤭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çelişkiye giriyor ki kendiside bir dönem redmi note 8 kullanmış iyi diyor ip8den sonra 2000tllik android diyor.
🤣🤣🤣🤣

@lia shine dostum iphone 8 aldığın zaman ne olur bunun hakkında bir konu açarmısın çok merak ediyorum iphone 8 ile note 8 in kamersaı aynı mı bide donuyor mu?🤣🤣🤣

Yardimci olmamak gerek apple kidler gibi yonetmek gerek tamam kanka redmi note 8 sat , üzerinde 3k koy iphone 8 kullan kasa kasa aaaa kamera pek iyi değilmiş neden iphone iyi değilmiydi

evet en iyi amiral gemisi telefonlar Apple'ın.
He knk

@lia shine dostum iphone 8 aldığın zaman ne olur bunun hakkında bir konu açarmısın çok merak ediyorum iphone 8 ile note 8 in kamersaı aynı mı bide donuyor mu?🤣🤣🤣
Allah nasip ederse neden olmasın :D Redmi Note 8le instagramda 30 saniyeden uzun video kaydetmeye başlayınca kamera donuyor ahsjahsjasmwmdiwösisms

ip 8e geçilmez bu arada en kötü ip 11 al para yoksa xiaomiden devam. ip 8i tokat manyağı yapan o bütçede çok cihaz var yd olarak.

He knk en iyi apple🤭

🤣🤣🤣🤣
Siz androİT kidi olarak kalın hocam yasaklanmış şeker toxic waste gibisiniz iğreniyorum sırf ucuz diye android önerenlerden.

Allah nasip ederse neden olmasın :D Redmi Note 8le instagramda 30 saniyeden uzun video kaydetmeye başlayınca kamera donuyor :ahsjahsjasmwmdiwösisms
Hocam birde geniş açı diye koydukları kameranın performansını da belirtirmisin.Normal kamera bu durumda diğer kamera yok denecek kadar kötü

Geri