Hocam telefonun ayarlarından titreşmeyi kapatmıştım ama. FASTBOOT ekranı geldi ama bir şey olmadı. Daha bekliyorum.Ses kısma tuşu + güç tuşu. Titreşim hissetiğinizde bırakın, fastboot açılacak. Daha sonra sadece güç tuşuna basarak telefonu açın.
Tamamdır, şimdi fastboot kapanana kadar sadece güç tuşuna basın.Hocam telefonun ayarlarından titreşmeyi kapatmıştım ama. FASTBOOT ekranı geldi ama bir şey olmadı. Daha bekliyorum.
Öyleyse birde şunu deneyin,Hocam. fastboot kapanana kadar sadece güç tuşuna basıyorum ama sürekli olarak tekrar MIUI ekranına atıyor.
Hocam düzelir mi böyle.Öyleyse birde şunu deneyin,
Güç tuşu + Ses arttırma tuşu.
Recovery açılacak, wipe data yapacaksınız, unutmayın telefondaki bütün medya içerikleri silinecektir. Görsel, uygulamalar vs. Yani sıfırlanacak.
Açamazsınız şuan.Hocam başka gruplarlda Bootloader açık değil yazılmış. Format için o gerekiyormuş galiba. Nasıl açabilirim.
Bu dediğimi yapın.Öyleyse birde şunu deneyin,
Güç tuşu + Ses arttırma tuşu.
Recovery açılacak, wipe data yapacaksınız, unutmayın telefondaki bütün medya içerikleri silinecektir. Görsel, uygulamalar vs. Yani sıfırlanacak.
Resmini çekip atabilir misiniz?Yaptım hocam Data Wiped Succesfully diye yeşil bir yazı geldi.