Neler Yeni

Redmi note 9 pro MIUI ekranında kaldı

Yavuz241

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
825
Merhabalar. Redmi note 9 pro model bir telefona sahibim.Bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bir kere kapat aç yapayım dedim.Renkli harflerle MIUI yazan bir ekranda takılı kaldı ne yapabilirim açılması için.

Ses kısma tuşu + güç tuşu. Titreşim hissetiğinizde bırakın, fastboot açılacak. Daha sonra sadece güç tuşuna basarak telefonu açın.

Ses kısma tuşu + güç tuşu. Titreşim hissetiğinizde bırakın, fastboot açılacak. Daha sonra sadece güç tuşuna basarak telefonu açın.
Hocam telefonun ayarlarından titreşmeyi kapatmıştım ama. FASTBOOT ekranı geldi ama bir şey olmadı. Daha bekliyorum.

Hocam telefonun ayarlarından titreşmeyi kapatmıştım ama. FASTBOOT ekranı geldi ama bir şey olmadı. Daha bekliyorum.
Tamamdır, şimdi fastboot kapanana kadar sadece güç tuşuna basın.

Telefonun bootu bozulmuş galiba, mi6 telefonuma açılış özelleştirmesi yüklerken başıma gelmişti, hard format gerekebilir

Hocam. fastboot kapanana kadar sadece güç tuşuna basıyorum ama sürekli olarak tekrar MIUI ekranına atıyor.
Öyleyse birde şunu deneyin,

Güç tuşu + Ses arttırma tuşu.

Recovery açılacak, wipe data yapacaksınız, unutmayın telefondaki bütün medya içerikleri silinecektir. Görsel, uygulamalar vs. Yani sıfırlanacak.

Hocam başka gruplarlda Bootloader açık değil yazılmış. Format için o gerekiyormuş galiba. Nasıl açabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recovery açılacak, wipe data yapacaksınız, unutmayın telefondaki bütün medya içerikleri silinecektir. Görsel, uygulamalar vs. Yani sıfırlanacak.
Hocam düzelir mi böyle.

Hocam başka gruplarlda Bootloader açık değil yazılmış. Format için o gerekiyormuş galiba. Nasıl açabilirim.
Açamazsınız şuan.

Bu dediğimi yapın.

Ekler

• 20210416_223804.jpg
    20210416_223804.jpg
    1.3 MB · Hit: 1,192
Tekrar açmayı deneyin. Muhtemelen açılacaktır.

Geri