Neler Yeni

🔥İndirim Redmi Pad Pro 8/256 + Klavye 10.999 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,996
Yeni üyelere özel 400 TL kupon ile bu fiyata iniyor. Klavye hediyesi sepette.

Samsung s9 fe+ veya huawei matepad 11.5S ile karşılaştırıldığında değer mi fiyat farkına yoksa bu iyi midir bu fiyata?

Bir iki haftadır kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım.
Not: Poco pad ile aynı tablet sayılır.

Samsung s9 fe+ veya huawei matepad 11.5S ile karşılaştırıldığında değer mi fiyat farkına?
kalem avantajına bakmazsan pad pro
Post automatically merged:

güzel tablette kalemi ile verilse keşke trde kalemin stoğu yok

Samsung s9 fe+ veya huawei matepad 11.5S ile karşılaştırıldığında değer mi fiyat farkına yoksa bu iyi midir bu fiyata?
Redmi Pad Pro fiyatına göre güzel cihaz ama okadar bütçeniz varsa Huawei MatePad 11.5 alınabilir. Ayrı konu açın orda yardımcı olalım.

Redmi Pad Pro fiyatına göre güzel cihaz ama okadar bütçeniz varsa Huawei MatePad 11.5 alınabilir. Ayrı konu açın orda yardımcı olalım.
Sağolun açmıştım konu yardımcı da olmuştunuz. Şuanki aklım olsa zamanında alırdım huawei+kalem indirimindeki tableti. Cuma indirimlerini bekliyorum.

Kız arkadaşıma alıcağım ipad 10. nesil mi Huawei mi yoksa bu attığınız mı yardımcı olur musunuz?

Evet 3 GB RAM 64 GB hafıza Bluetooth 4.2 kullanan tablet alalım demi? iPad 9'un teknolojileri eski.
Post automatically merged:

Konu açın yardımcı olalım.
gardaş apple bu farkınamısın stabil calısıyor senin o 8 gb ramın apple 2 gb değerinde bütün parası olmayan android fanlarıda redmi daha iyi sanıp gülücük atmış. aynen kankssss redmi vs apple redmi daha büyükkk

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,692
Üyeler
173,047
Son üye
BayKartal
Geri