SiyahAltın
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Xiaomi redmi note 8 pro düşünüyorum 1800tl civarına sıfırını buldum biyerde sizce alınır mı ve 6gb ram yeterli olur mu 3 sene civarında kullanmayı düşünüyorum
Taş Gibi resmenXiaomi redmi note 8 pro düşünüyorum 1800tl civarına sıfırını buldum biyerde sizce alınır mı ve 6gb ram yeterli olur mu 3 sene civarında kullanmayı düşünüyorum
note 9 pro nasıldırRedmi note 8 pro alınmaması gereken bir model. Şahsen deneyimledim. Çok ısınıyor iPhone kopyası arayüzü var ve çok kalın ve ağır. Malzeme kaliteside berbat. (note 8 pto için geçerli bu söylediklerim.)
almatyacak xiaomi acıkladı almaması bence dah aıyı yavaslamaz8gb modelide varmış bunun için üstüne 100 200 lira vermeye değmez diye düşünüyorum , sence android 11güncellemesini alır mı
İşte o alınabilir bir telefon fiyatına göre rakipsiz. Note 8 pro dan uzak durun.note 9 pro nasıldır
uyguna bulabilirim inşallah teşekkürlerİşte o alınabilir bir telefon fiyatına göre rakipsiz. Note 8 pro dan uzak durun.
Bütçeniz nedir sanırsam 2. El alıyorsunuz.şuan kullandığım telefon asus zenfone 2 laser ve ciddi anlamda yavaş googleye girmesi bile 2dk alıyor
Post automatically merged:
uyguna bulabilirim inşallah teşekkürler
işlemci: -------------------------------------------------------------------------------------Xiaomi redmi note 8 pro düşünüyorum 1800tl civarına sıfırını buldum biyerde sizce alınır mı ve 6gb ram yeterli olur mu 3 sene civarında kullanmayı düşünüyorum
Nerede oturuyorsunuz ona göre ilan bakayım.evet max 2000tl çünkü anneme de alacağım pek pahalı olmazsa sevinirim
Post automatically merged:
2000civarına note 9 pro ve note 8 pro var başka göremedim