SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Yok niye yansın. Dandik bir marka değilse bataryası sorun çıkarmaz.hocam pamuk var evde kağıt band da var sünger yok sadece pamuk yanmasın sonra ?
Yok niye yansın. Dandik bir marka değilse bataryası sorun çıkarmaz.hocam pamuk var evde kağıt band da var sünger yok sadece pamuk yanmasın sonra ?
o zaman 3 kat bantlayıp bide pamukla modlayacağım güzel olur değilmi ?Yok niye yansın. Dandik bir marka değilse bataryası sorun çıkarmaz.
Aynısını yaptım oldukça güzel oluyor. Ayrıca pcb nin arka tarafına değil de üst kısmına şu klavyeleri koruma amacıyla şeffaf bir şey sarıyorlar ya eğer ondan varsa elinizde onu koyun daha güzel oluyor sesio zaman 3 kat bantlayıp bide pamukla modlayacağım güzel olur değilmi ?
deneyeceğim hocam çok teşekkürler taktik içinAynısını yaptım oldukça güzel oluyor. Ayrıca pcb nin arka tarafına değil de üst kısmına şu klavyeleri koruma amacıyla şeffaf bir şey sarıyorlar ya eğer ondan varsa elinizde onu koyun daha güzel oluyor sesi
Bir de uğraşması oldukça zor ama lube yapabilirsin. Bütçe varsa ve uğraşırım diyorsan bak derim. Hissiyat ve ses olarak çok daha güzel oluyor.deneyeceğim hocam çok teşekkürler taktik için
bütçe cikar buna hocam yaglama isini becerebiliemiyim o ayri elimde kalmasin soneaBir de uğraşması oldukça zor ama lube yapabilirsin. Bütçe varsa ve uğraşırım diyorsan bak derim. Hissiyat ve ses olarak çok daha güzel oluyor.
![]()
Krytox 205g0 Klavye Yağı
Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir.wraithesports.com
hocam tekrar yazıyorum ama rk61 elime ulaştı bataryasını nerden görebilirim kaç oldugunu bide DU modeli bu noktanın yerini bulamadımKlavyende hot swap yok modlasan da bir şey değişmez en fazla tape mod yaparsın o switchler ile verim alamazsın yine de.
Rk keyboard yazılımını indirin hocamhocam tekrar yazıyorum ama rk61 elime ulaştı bataryasını nerden görebilirim kaç oldugunu bide DU modeli bu noktanın yerini bulamadım![]()
hocam indirdim kaspersky virüs bulmuyor windows zararlı içerik diyor yinede açayımmı kendi sitesinden indirdim bide noktayı bulamadım DU modeli bu hiç mi yok acabaRk keyboard yazılımını indirin hocam
Yağlamak çok uzun iş hocam zaman ve sabır varsa değer ama.Bir de uğraşması oldukça zor ama lube yapabilirsin. Bütçe varsa ve uğraşırım diyorsan bak derim. Hissiyat ve ses olarak çok daha güzel oluyor.
![]()
Krytox 205g0 Klavye Yağı
Miktar: 10 gram Ne için kullanılır? Mekanik klavye switchlerine uygulandığında sesi ve hissiyatı değiştirir.wraithesports.com
Oldukça etkili oluyor. Üstte yazdıkların çok uğraştırmıyor bu arada. Max 1 saat. Lube dediğin gibi uğraştırır.Pamuk, bant falan ses ve hissiyatı ne kadar etkiliyor? Uğraşmaya değer mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yağlamak çok uzun iş hocam zaman ve sabır varsa değer ama.
Aç hocamhocam indirdim kaspersky virüs bulmuyor windows zararlı içerik diyor yinede açayımmı kendi sitesinden indirdim bide noktayı bulamadım DU modeli bu hiç mi yok acaba
hocam kurdum yazılımı ama batarya seviyesi görünmüyor tuşlar falan var ver: 4.0 programınAç hocam