klavyenin switchleri lehim gerektirmeden değişebiliyorsa hot swap deniyor sanırımhot swap nedir hocam ?
hocam klavyenin içine koyulan eva sünger denilen nesneyi nerde bulabiliriz internet harici ? inşaat malzemesi satan yerde yada kırtasiyede bulamadım yada tarif edemedim ne desek bilirler ?Klavyende hot swap yok modlasan da bir şey değişmez en fazla tape mod yaparsın o switchler ile verim alamazsın yine de.
Yalıtım köpüğü diye de geçer bulamadiysaniz tek çare internethocam klavyenin içine koyulan eva sünger denilen nesneyi nerde bulabiliriz internet harici ? inşaat malzemesi satan yerde yada kırtasiyede bulamadım yada tarif edemedim ne desek bilirler ?
Normal hot swap olmayan klavyeler pcbye lehimlidir ancak lehim ile çıkarılıp değiştirilebilir. Hot swap klavyelere kasayı vs açmadan switch puller ile çıkarılıp switch takılabilir.hot swap nedir hocam ?
kaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?Yalıtım köpüğü diye de geçer bulamadiysaniz tek çare internet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normal hot swap olmayan klavyeler pcbye lehimlidir ancak lehim ile çıkarılıp değiştirilebilir. Hot swap klavyelere kasayı vs açmadan switch puller ile çıkarılıp switch takılabilir.
@kivanctas abey bizimki kaçliktikaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?
Aha buymuş
Önce cotton mode denemeni öneririmkaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?
Pamukta koyabilirsin eva yerine.kaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?
hocam pamuk var evde kağıt band da var sünger yok sadece pamuk yanmasın sonra ?Önce cotton mode denemeni öneririmDaha ucuz, daha ulaşılabilir, kişisel olarak da daha güzel gelebilir. Her yerde bulursun pamuğu.