Redragon klavye nasıl modlanır.

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592
Arada sırada caps tuşu vs basmamaya başladı. Bende dedimki insanlar modluyo kafasına göre, ama ben hiçbirşey bilmiyorum. Nasıl öğrenirim ? Klavyem Redragon K552-R (rainbow)

Klavyende hot swap yok modlasan da bir şey değişmez en fazla tape mod yaparsın o switchler ile verim alamazsın yine de.

Klavyende hot swap yok modlasan da bir şey değişmez en fazla tape mod yaparsın o switchler ile verim alamazsın yine de.
hocam klavyenin içine koyulan eva sünger denilen nesneyi nerde bulabiliriz internet harici ? inşaat malzemesi satan yerde yada kırtasiyede bulamadım yada tarif edemedim ne desek bilirler ?

hocam klavyenin içine koyulan eva sünger denilen nesneyi nerde bulabiliriz internet harici ? inşaat malzemesi satan yerde yada kırtasiyede bulamadım yada tarif edemedim ne desek bilirler ?
Yalıtım köpüğü diye de geçer bulamadiysaniz tek çare internet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hot swap nedir hocam ?
Normal hot swap olmayan klavyeler pcbye lehimlidir ancak lehim ile çıkarılıp değiştirilebilir. Hot swap klavyelere kasayı vs açmadan switch puller ile çıkarılıp switch takılabilir.

Yalıtım köpüğü diye de geçer bulamadiysaniz tek çare internet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal hot swap olmayan klavyeler pcbye lehimlidir ancak lehim ile çıkarılıp değiştirilebilir. Hot swap klavyelere kasayı vs açmadan switch puller ile çıkarılıp switch takılabilir.
kaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?

@kivanctas abey bizimki kaçlikti
Na bizimki buydu: direkt linkini paylaşıyorum.
1702731557784.png

kaç mm olmalı hocam netten bari sipariş edeyim Rk61 için sizce ?
Önce cotton mode denemeni öneririm :D Daha ucuz, daha ulaşılabilir, kişisel olarak da daha güzel gelebilir. Her yerde bulursun pamuğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,947
Üyeler
195,214
Son üye
westernKingBird
Geri