Neler Yeni

Öneri Redragon Markası Hakkında Merak Ettiklerim

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Birkaç yıl önce "motospeed ck108" kullandım ve tuş basmama sorunu yaşadım (sanırım switchler outemu blue'ydu). Bu durum her mekanik klavyenin böyle olacağı anlamına gelmesede beni mekanik klavylerden biraz soğuttu. Yıllar sonra tam da şu an bir klavye almak istiyorum ve herkesin bu aralar "Redragon" markasını önerdiğini gördüm. Sormak istediğim şey şu aranızda herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Hangi modeli daha iyidir, şu anlık kesin bir bütçem yok.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
butcen varsa daha iyilerine bakabilirsin tabii. genel olarak f/p klavyeler ureten bir marka ama mukemmel kaliteli urunler urettigini soyleyemem.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butcen varsa daha iyilerine bakabilirsin tabii. genel olarak f/p klavyeler ureten bir marka ama mukemmel kaliteli urunler urettigini soyleyemem.
Şu anlık 700 üstüne çıkmam çok zor, bu bütçede de fazla seçenek bulamadım. Steelseries Apex 3 TKL var fakat membrana göre pahalı geliyor. Trde çok fazla kullanan göremesemde yabancı forumlarda memnun olduklarını söyleyenler vardı, en son çare bunu alacağım.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Şu anlık 700 üstüne çıkmam çok zor, bu bütçede de fazla seçenek bulamadım. Steelseries Apex 3 TKL var fakat membrana göre pahalı geliyor. Trde çok fazla kullanan göremesemde yabancı forumlarda memnun olduklarını söyleyenler vardı, en son çare bunu alacağım.
bence para biriktir membrane alıp üzülebilirsin
kaliteli mekanikler 1000 den başlıyo mesela g513

Top Bottom