Asıl sorun ismi değil buna 9500 tl vericek kişinin kafasındaHem iPhone hem samsung en iyi modelinin ismini veriyor normalde Apple dava açsa kazanır bence çünkü kamerada benziyor
Reeder galaxy s23 primat ultra note 12Hem iPhone hem samsung en iyi modelinin ismini veriyor normalde Apple dava açsa kazanır bence çünkü kamerada benziyor
Bu fiyatı etmez de 2000 tl civarı telefonları anne baba veya gündelik sosyal medya kullanımı için uygun sadece onun dışında ben de pek sevmiyorum.Hem iPhone hem samsung en iyi modelinin ismini veriyor normalde Apple dava açsa kazanır bence çünkü kamerada benziyor
Yamuk benceKamera yamukmu duruyor banamı öyle geliyor
Yamuk bence
bir modelinin tek kamerası fake diye görmüştümBu fiyatı etmez de 2000 TL civarı telefonları anne baba veya gündelik sosyal medya kullanımı için uygun sadece onun dışında ben de pek sevmiyorum.
Max 2.8k eder .ddHem iPhone hem samsung en iyi modelinin ismini veriyor normalde Apple dava açsa kazanır bence çünkü kamerada benziyor
Zaman kaybı olurdu Samsung Apple için hxksbxsamsung yada apple olsan bu tarz saçma bir üreticiyle uğraşırmıydın ?