Rehber: 2023'de Xbox 360 alınır mı?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
798
Herkese merhaba arkadaşlar, şimdi size neden bir Xbox 360 sahibi olmanızdan kısaca özet geçeceğim.
-
22 Kasım 2005'de çıkan bu konsolun rakibi herkesin en az bir kere gördüğü PlayStation 3'tü. O zamanlarda zengin çocuk havasına giren SONY, PlayStation 3'ü Xbox 360'tan 1 yıl sonra çıkardı.
-
Xbox 360'ın Fat, Slim, ESlim adında 3 tane kasası vardı. Fat kasa, herkesin en az bir kere duyduğu RROD(3K) Hatasını 3'te 1 oranla bize sunuyordu(kumar oynuyoruz sanki). Slim kasa, Bu sorunları ortadan kaldırılmış, biraz daha kısa bir X360 modeli. ESlim kasa ise diğer 2 kasada bağımsız bir tasarım sahip en son çıkan Xbox 360 modelidir, JTAG atılması daha zordur ve benim tercihimdir.
-
Cevap Hayır. Market 23 te kapandı.
-
FIFA 19, Grand Theft Auto V, Crysis 3, Call Of Duty: MW2, Minecraft ve Grand Theft Auto IV.
-
Portable bir şey düşünüyorsanız, PSVita rehberime bakabilirsiniz. Portable bir şey aramıyorsanız, Xbox 360 KESİNLİKLE alınır.

Son düzenleme:
Alınır ama forza Horizon 1/2 motorsport 4 gears of War 1-2-3 kesinlikle oynamalı Horizon 1 bana göre 5 ten daha güzel. Emülatörden oynadım onunda rehberini yaparım.

Alınır ama forza Horizon 1/2 motorsport 4 gears of War 1-2-3 kesinlikle oynamalı Horizon 1 bana göre 5 ten daha güzel. Emülatörden oynadım onunda rehberini yaparım.
Hocam pcden oynayabilir miyim emülatörle

bunun yerine xbox one s veya x alınmaz mı ?

Evet şuan şehir disindayim İstanbul'a dönünce yaparım. Öyle aman aman da bir sistem gerekmiyor. Bilgisayarın Forza 5 i kaldırıyorsa kaldırır diyeyim.
Kaldırıyor yüksek ultra arası 55fps orta 60 çok rahatça

Geri