Neler Yeni

Android (Rehber) Android cihazlarda reklamları engelleme! (YouTube hariç)

SnareEcho

80+ Silver
Reklam için Brave tarayıcı, indirme kısmı içinde IDM dedim.
New Pipe bu iki işi yapıyor.
Anladım. Teşekkür ederim. Zaten yaklaşık 1 yıldır IDM kullanıyorum. Aylardır korsan kullanıyorum çünkü 30 günlük deneme süresi var. Korsan olunca arada bir hata veriyor onun dışında bir problem yok. Brave'i ise en yakın zamanda indireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brave reklamları kendisi mi önlüyor yoksa ayrı olarak bir şey yapmak lazım mı?

neptün yüksel

80+ Bronze
Anladım. Teşekkür ederim. Zaten yaklaşık 1 yıldır IDM kullanıyorum. Aylardır korsan kullanıyorum çünkü 30 günlük deneme süresi var. Korsan olunca arada bir hata veriyor onun dışında bir problem yok. Brave'i ise en yakın zamanda indireceğim.
Brave tek reklam engellemiyor.
Gizliliğe de öneml verir, cookie List, cookie, html blokları ne gelirse bir çok şey engelliyor.
Ayrıca Chrome tabanlı olduğu için eklentiler rahat kuruluyor.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Arkada jşlar merhaba bugün size Android cihazlarda reklamları nasıl engelleyeceğinizi anlatacağım. Bu arada YouTube dahil değildir bilginiz olsun.

1. Adım:
Ayarları açın.
2. Adım:
Ayarlar bölümünden Gizli DNS seçeneğini bulun ve seçin.
3. Adım
Alıntıyı görüntüle

Gizli DNS sağlayıcısının ana makine adı seçeneğini seçin ve dns.adguard.com yazın ve kaydet basın.
Ve artık hiçbir uygulamada reklam çıkmayacak.
NOT: Arkadaşlar Mobil Veri ile bu özelliği kullanamazsınız çünkü internete bağlanmaz. Sadece Wifi ile kullanabilirsiniz.
NOT 2: Oyunlarda veya programlarda kendi isteğiniz ile reklam izlemek isterseniz ayarı kapatmanız gerek. Sonra tekrardan açarsınız.
NOT 3: Arkadaşlar bazı arkadaşlar görmemiş olabilir bu yüzden tekrar söylüyorum! Bu ayarı yapınca YouTube'da reklamları engelleyemezsiniz. Bunun için YouTube Vanced kullanabilirsiniz. PC'de ise aşağıda verdiğim Chrome eklentisini ekleyer YouTube reklamlarını engelleyebilirsiniz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/cmedhionkhpnakcndndgjdbohmhepckk?hl=tr
Venced original sitesi kapatılldı google davası ile. Şuanki var olan venced sitesi clon tavsiye etmem.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Arkada jşlar merhaba bugün size Android cihazlarda reklamları nasıl engelleyeceğinizi anlatacağım. Bu arada YouTube dahil değildir bilginiz olsun.

1. Adım:
Ayarları açın.
2. Adım:
Ayarlar bölümünden Gizli DNS seçeneğini bulun ve seçin.
3. Adım
Alıntıyı görüntüle

Gizli DNS sağlayıcısının ana makine adı seçeneğini seçin ve dns.adguard.com yazın ve kaydet basın.
Ve artık hiçbir uygulamada reklam çıkmayacak.
NOT: Arkadaşlar Mobil Veri ile bu özelliği kullanamazsınız çünkü internete bağlanmaz. Sadece Wifi ile kullanabilirsiniz.
NOT 2: Oyunlarda veya programlarda kendi isteğiniz ile reklam izlemek isterseniz ayarı kapatmanız gerek. Sonra tekrardan açarsınız.
NOT 3: Arkadaşlar bazı arkadaşlar görmemiş olabilir bu yüzden tekrar söylüyorum! Bu ayarı yapınca YouTube'da reklamları engelleyemezsiniz. Bunun için YouTube Vanced kullanabilirsiniz. PC'de ise aşağıda verdiğim Chrome eklentisini ekleyer YouTube reklamlarını engelleyebilirsiniz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/cmedhionkhpnakcndndgjdbohmhepckk?hl=tr
2 yıldır bunu kullanıyorum öneririm mükemmel

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Ekler

• Screenshot_2023-06-14-21-28-26-409_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2023-06-14-21-28-26-409_com.mi.android.globallauncher.jpg