Neler Yeni

Android (Rehber) Android cihazlarda reklamları engelleme! (YouTube hariç)

neptün yüksel

80+ Bronze
Adblocker mı kullanıyorsun?
Önceden Android cihaz kullanırdım. UC browser'da hiç reklam görmezdim. Kendinden reklamlı engelleyici var.
Sonra PC'de de böyle uygulamlar kullandım. Kendinden AD Bloku olan uygulamalar.

Daha sonra hosts ile engellerdim.
Artık New Pipe ve Brave olduğu için gerek duymuyorum fazla ayara.

Arkada jşlar merhaba bugün size Android cihazlarda reklamları nasıl engelleyeceğinizi anlatacağım. Bu arada YouTube dahil değildir bilginiz olsun.

1. Adım:
Ayarları açın.
2. Adım:
Ayarlar bölümünden Gizli DNS seçeneğini bulun ve seçin.
3. Adım
Alıntıyı görüntüle

Gizli DNS sağlayıcısının ana makine adı seçeneğini seçin ve dns.adguard.com yazın ve kaydet basın.
Ve artık hiçbir uygulamada reklam çıkmayacak.
NOT: Arkadaşlar Mobil Veri ile bu özelliği kullanamazsınız çünkü internete bağlanmaz. Sadece Wifi ile kullanabilirsiniz.
NOT 2: Oyunlarda veya programlarda kendi isteğiniz ile reklam izlemek isterseniz ayarı kapatmanız gerek. Sonra tekrardan açarsınız.
NOT 3: Arkadaşlar bazı arkadaşlar görmemiş olabilir bu yüzden tekrar söylüyorum! Bu ayarı yapınca YouTube'da reklamları engelleyemezsiniz. Bunun için YouTube Vanced kullanabilirsiniz. PC'de ise aşağıda verdiğim Chrome eklentisini ekleyer YouTube reklamlarını engelleyebilirsiniz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/cmedhionkhpnakcndndgjdbohmhepckk?hl=tr
https://forum.miuiturkiye.net/konu/reklam-engelleyici-dns-ayarlari.126453/ Bunlarda var hocam eklemek isterseniz.

SnareEcho

80+ Silver

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Arkada jşlar merhaba bugün size Android cihazlarda reklamları nasıl engelleyeceğinizi anlatacağım. Bu arada YouTube dahil değildir bilginiz olsun.

1. Adım:
Ayarları açın.
2. Adım:
Ayarlar bölümünden Gizli DNS seçeneğini bulun ve seçin.
3. Adım
Alıntıyı görüntüle

Gizli DNS sağlayıcısının ana makine adı seçeneğini seçin ve dns.adguard.com yazın ve kaydet basın.
Ve artık hiçbir uygulamada reklam çıkmayacak.
NOT: Arkadaşlar Mobil Veri ile bu özelliği kullanamazsınız çünkü internete bağlanmaz. Sadece Wifi ile kullanabilirsiniz.
NOT 2: Oyunlarda veya programlarda kendi isteğiniz ile reklam izlemek isterseniz ayarı kapatmanız gerek. Sonra tekrardan açarsınız.
NOT 3: Arkadaşlar bazı arkadaşlar görmemiş olabilir bu yüzden tekrar söylüyorum! Bu ayarı yapınca YouTube'da reklamları engelleyemezsiniz. Bunun için YouTube Vanced kullanabilirsiniz. PC'de ise aşağıda verdiğim Chrome eklentisini ekleyer YouTube reklamlarını engelleyebilirsiniz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/cmedhionkhpnakcndndgjdbohmhepckk?hl=tr
twitch platformunda işe yarar mı?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR