Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

Birini referansım ile üye yaptım onaylama başvurularını yolladı bakalım. Ben konu yayınlanır yayınlanmaz üye oldum 12 Ağustos da.
Başvurular onaylanınca referans dan ödül alıp alamadığımı yazarım.
12 ağustosta olduysanız ödül alabilirsiniz diye düşünüyorum hocam.

12 ağustosta olduysanız ödül alabilirsiniz diye düşünüyorum hocam.
Konuyu açtığında burdaydım. Hatta Ana Konu olduğunu teyit ettikten sonra ilk referans üyen benim :)

Konuyu açtığında burdaydım. Hatta Ana Konu olduğunu teyit ettikten sonra ilk referans üyen benim :)
Zaten grubun yaş kitlesi ve kimlik korkusundan ötürü fazla referans kasılmıyor, genelde youtube kanalımda güzel referans geliyordu ancak oraya da yaklaşık 1.5 aydır video atmıyorum sanırım.

Zaten grubun yaş kitlesi ve kimlik korkusundan ötürü fazla referans kasılmıyor, genelde youtube kanalımda güzel referans geliyordu ancak oraya da yaklaşık 1.5 aydır video atmıyorum sanırım.
Sen bu kampanya işlerinden anlıyorsun sanırım. Bu tarz farklı platformlarda kampanya yakalarsan konu oluşturmadan bana özelden mesaj gönder ilk referansın olayım diğerlerinden 1 adım önde olmak iyidir :)

Sen bu kampanya işlerinden anlıyorsun sanırım. Bu tarz farklı platformlarda kampanya yakalarsan konu oluşturmadan bana özelden mesaj gönder ilk referansın olayım diğerlerinden 1 adım önde olmak iyidir :)
Forumda tek kripto bonus paylaşan benim zaten hocam, bu konun altına inin benzer konularda yine ben varım. onlara da bakabilirsiniz ama çoktan süresi geçmiştir çoğunun. Eğer unutmazsam yazarım tabii hocam.

@zerolite hocam başkasını davet edince ne kadar kazanıyoruz? Referans kısmından ss atma şansınız var mı

Hocam hala oluyor mu tarihi falan var mı yani kampanya nın bitiş tarihi?

Hocam hala oluyor mu tarihi falan var mı yani kampanya nın bitiş tarihi?
hala duruyor hocam, tarih belirli değil. hacim mantığı ile oluyor olabilir o yüzden ödül hacmi bitmeden yapmaya özen gösterin.

hala duruyor hocam, tarih belirli değil. hacim mantığı ile oluyor olabilir o yüzden ödül hacmi bitmeden yapmaya özen gösterin.
En az 1 2 hafta kadar gider diye düşünüyorum. Hatta götürebildiklerir kadar götürürler. Sonuçta adamlar bir şey kaybetmiyor aksine dünyaları kazanıyor. 20 BTXN sizlerin hesabına tanımlıyor. Siz o coinleri başka kullanıcılara satıyorsunuz. O satış üzerinden hem sizden hem alandan komisyon alıyor. Üstüne sattığınız coinin parasını çekerken bir de ordan komisyon alıyor yani kampanya sistemi kazan kazan mantığı ama en çok site kazanıyor.

Kimlik doğrulama zorunluluğu ise bot hesapları engellemek adına olduğunu düşünüyorum.

En az 1 2 hafta kadar gider diye düşünüyorum. Hatta götürebildiklerir kadar götürürler. Sonuçta adamlar bir şey kaybetmiyor aksine dünyaları kazanıyor. 20 BTXN sizlerin hesabına tanımlıyor. Siz o coinleri başka kullanıcılara satıyorsunuz. O satış üzerinden hem sizden hem alandan komisyon alıyor. Üstüne sattığınız coinin parasını çekerken bir de ordan komisyon alıyor yani kampanya sistemi kazan kazan mantığı ama en çok site kazanıyor.

Kimlik doğrulama zorunluluğu ise bot hesapları engellemek adına olduğunu düşünüyorum.
götürebilecekleri kadar götüremezler hocam, çok fazla satış emri girildiği için dehşet bir şekilde değer kaybediyor. daha 5-6 ay önce bu coin'in tanesi 34₺ydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,104
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri