Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

Kanka bugün bir farklı Bitexen arkadaşlara falan referanstan yaptırıyorum anında onaylanıyor

Bugün benim referansı kullanan 5 6 kişinin bilgileri ortalama 15 dakika içerisinde onaylandı.
Referansımı tekrar bıraktım, kullanmak isteyen varsa kullanabilir.

Tam açacaktım konuyu açılmış ya :) benim de referans kodumu kullanın be :D 618915538

Tam açacaktım konuyu açılmış ya :) benim de referans kodumu kullanın be :D 618915538

7 gün önce açtım hocam.

Doğrudur hocam benim geç haberim oldu biraz, bana da biri yazdı telegramdan öyle kayıt oldum. Bir süresi var mı bu kampanyanın?
şuanlık yok, ama birden bitirebilirler.

150 tl için neden kimliğinizi satıyorsunuz ki yemek yiyemiyoruz artık o para ile maalesef

150 TL için neden kimliğinizi satıyorsunuz ki yemek yiyemiyoruz artık o para ile maalesef
Hocam bütün kripto borsa sitelerine üye olup işlem yapabilmek için KYC yapman gerekiyor. Neden kimlik satma olarak düşünüyorsunuz?
Ayrıca kimliğimi alsa ne yapabilir?

Hocam bütün kripto borsa sitelerine üye olup işlem yapabilmek için KYC yapman gerekiyor. Neden kimlik satma olarak düşünüyorsunuz?
Ayrıca kimliğimi alsa ne yapabilir?
hocam kimlik sonuçta ne bileyim bilmeden konuşuyorum ama siz bilirsiniz benim içime sinmiyor böyle şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri