FakeLords
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
knk ben annemin atında açtım ama kendi kartıma yolladım daha onaylanmadı amaparayı çekmek için aynı kimlik ile açılmış bir banka hesabı lazım.
knk ben annemin atında açtım ama kendi kartıma yolladım daha onaylanmadı amaparayı çekmek için aynı kimlik ile açılmış bir banka hesabı lazım.
annemin hesabı yok ondankendi kartına gönderirsen onaylanmaz tabii, çekim ekranında yazanı niye okumadın ki?
Alıntıyı görüntüle
yok hocam onunla alakası yok, bazen gecikebiliyor bekleyin gelecektir. 1-1.5 gün süren arkadaşlarım vardı.40 dakika oldu beklemede diyor 29tl cektigim icin mi ki acaba
var mı bir gelişme hocam40 dakika oldu beklemede diyor 29tl cektigim icin mi ki acaba
beklemede halayok hocam onunla alakası yok, bazen gecikebiliyor bekleyin gelecektir. 1-1.5 gün süren arkadaşlarım vardı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var mı bir gelişme hocam
knk para çekme tekrar gelsene orda bakiyen gözüküyomu benimki gibibeklemede hala
beklemede ki bakiyeler gözüküyor olabilir hocam, o yüzden 48 oldu sizde.knk para çekme tekrar gelsene orda bakiyen gözüküyomu benimki gibi
Alıntıyı görüntüle
bende çekme işlemi yaptım fakat bekleme gözüküyo iptal edilmesi gerekiyo 3. şahız bi hesap kullandıgım için ama hem beklemede hemde bakiyem var olarak gözüküyoknk para çekme tekrar gelsene orda bakiyen gözüküyomu benimki gibi
Alıntıyı görüntüle