render için idael psu

yasincan

80+
Reaksiyon skoru
12
merhaba arkadaşlar render alıcam şuan elim 1600 af var ekran kartı olarak 980 ti 970 falan almayı düşünüyorum 700w yetermi ileride r7 3700x falanda alabilirim ileriye de yönelik olsun 850 wat yeterlimi olur

What dedin gülüm.
700w yeterli hocam render için özel PSU denen bir şey yok sistemine yetse yeterli.

PSU'dan render alamadığınız için PSU'nun render ile alakası yok. Sistemi beslesin yeter. Ki bu sistem 500-550W ile de doyar. 700W hayli hayli yeter. Aklınızda hangi model var?

Render ile Psu alakası yok. İleriye dönük isterseniz 80plus 700 bile işinizi görebilir.

Render ile PSU alakası yok. 700W o sistemi çok rahat besler, ileride istediğiniz yükseltmeyi yaparsınız.
Ama kalitesiz bir 700 yerine kaliteli 600 alın eğer bütçe kısıtlıysa.

Render ile Psu alakası yok. İleriye dönük isterseniz 80plus 700 bile işinizi görebilir.
ama daha fazla güç çekmezmi render da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Render ile PSU alakası yok. 700W o sistemi çok rahat besler, ileride istediğiniz yükseltmeyi yaparsınız.
Ama kalitesiz bir 700 yerine kaliteli 600 alın eğer bütçe kısıtlıysa.

PSU'dan render alamadığınız için PSU'nun render ile alakası yok. Sistemi beslesin yeter. Ki bu sistem 500-550W ile de doyar. 700W hayli hayli yeter. Aklınızda hangi model var?

Hayır, parçalar tam yük altında bile çekeceği max yükü çeker. Atıyorum işlemci 50W çekiyor, 50 üstünü istemez. Yani render sistemi yüke soksa dahi sizin enerji ihtiyacınız fazla artmayacak. 700W psu o sistemi 2 kere besler :D

Hayır, parçalar tam yük altında bile çekeceği max yükü çeker. Atıyorum işlemci 50W çekiyor, 50 üstünü istemez. Yani render sistemi yüke soksa dahi sizin enerji ihtiyacınız fazla artmayacak. 700W psu o sistemi 2 kere besler :D
aradığım cevap buydu ama donanım arşivi 3000 serisi bir kart inclereken yanşış hatırlamıyorsam render almıyacaksanız 700 wat yeter demişti o kafamı karıştırdı

Yük altına girecek, tabii ki çeker. Ama 500-550W da yetecektir. Lakin yine de önerim minimum 600-650W almanız.
https://urun.n11.com/diger/cougar-b...f_cU1epzK74oDo8eer8gUrlmSlWeMznwaAvGbEALw_wcB hocam bu iyi mi? :)

Bir sorununu duymadım. Kullanan da duymadım. Lakin şunu da tercih edebilirsiniz. Eğer tabii ki sorunu yoksa;
@cagan_32 hocam var mı bir sorunu?

Bir sorununu duymadım. Kullanan da duymadım. Lakin şunu da tercih edebilirsiniz. Eğer tabii ki sorunu yoksa;
sertifika yeterli değilmi

Megamax serisinin OCP koruması eksikti yanlış hatırlamıyorsam. Onun harici bir sorunu yok, https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-zalman-zm650-gvii-650-w-fiyati,704374941.html
Bunu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,457
Üyeler
200,680
Son üye
nxtali2131

Geri