Güzelmiş hocam teşekkürler. Daha önce hiç gamepad kulanmadım Fifa ve Rocket Leauge için Xbox tarzı mı yoksa PS tarzı mı daha iyi olur? Ben görünüşü daha hoşuma gittiği için PS tarzı bakıyordum.![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Güzelmiş hocam teşekkürler. Daha önce hiç gamepad kulanmadım Fifa ve Rocket Leauge için Xbox tarzı mı yoksa PS tarzı mı daha iyi olur? Ben görünüşü daha hoşuma gittiği için PS tarzı bakıyordum.
PS4 Kol V2 ben bunu 4 yıl önce 345 TL'ye almıştım arada bir kullanıyorum hala sağlam ve güzel, Dualshockuda iyi bunu tavsiye edebilirim1500-1800TL civarında PS4 veya PS5 tasarımlı güzel bir gamepad var mı? Xbox replikaları bu fiyatlarda hall effect li bile bulunabiliyor ama hiç PS replika bulamadım.