Resident Evil 4 Remake kırıldı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,015

Resident Evil 4 Remake kırılmış. Konusu açıldı mı bilmiyorum.​

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Empress tarafından kırılmış üç gün önce. Oynayan da var.

Resident Evil 4 Remake kırılmış. Konusu açıldı mı bilmiyorum.​

Kimse babasının hayrına o oyunu crack sunacağını sanmayın kırılsa bile zaten her oyun kırılıyor bu herzaman olan durum o riske girip indirmek ne kadar mantıklı orası meçhul ben 1000 lira bile bir oyuna verebilirim en azından crack indirip takıntı hastalığımın şizofreniye dönüşmesini engellerim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Empress tarafından kırılmış üç gün önce. Oynayan da var.
çoğunun bilgisayarına virüs şimdiden bulaşmış desenize

Kimse babasının hayrına o oyunu crack sunacağını sanmayın kırılsa bile zaten her oyun kırılıyor bu herzaman olan durum o riske girip indirmek ne kadar mantıklı orası meçhul ben 1000 lira bile bir oyuna verebilirim en azından crack indirip takıntı hastalığımın şizofreniye dönüşmesini engellerim :D

hocam virüs mü bilmiyorum ama 1000tl bence büyük bir para.

hocam virüs mü bilmiyorum ama 1000tl bence büyük bir para.
Ben misal verdim 1000den 1000 bir oyuna bende vermem muhtemelen ama crackli bir oyun alıp 100 bin liralık sistemi 1 ayda miningle bitirmek kimse istemez bahsettiğimiz oyunlar yüksek sistem gereksimi gerketiren oyunlar çoğu

Bu tür kişiler bağışlarla ayakta durup hizmet veriyor. Ne kolay hemen virüs bilmem ne demek.

Bu tür kişiler bağışlarla ayakta durup hizmet veriyor. Ne kolay hemen virüs bilmem ne demek.
ben sana babamın hayrına buraya bir oyun linki atıcam indirecekmisin? güvenle virüssüz oyun olduğuna inanıyorsan hulkada inanıyorsun ozaman

Ben misal verdim 1000den 1000 bir oyuna bende vermem muhtemelen ama crackli bir oyun alıp 100 bin liralık sistemi 1 ayda miningle bitirmek kimse istemez bahsettiğimiz oyunlar yüksek sistem gereksimi gerketiren oyunlar çoğu
Korsan tavsiye etmiyoruz. Çok merak ediyorsan indir güzel virüs programlarına tarat yine çok merak ediyorsan gir bak ama girme yani korsan tavsiye etmiyoruz oynamayın korsan yasak arkadaşlar virüs korumasından geçebilir ama onu da düşünün.

ben sana babamın hayrına buraya bir oyun linki atıcam indirecekmisin? güvenle virüssüz oyun olduğuna inanıyorsan hulkada inanıyorsun ozaman
knk her yerden indirmezsin zaten crackli oyunları. belli yerlerler var. onu burda söyleyemem

Korsan tavsiye etmiyoruz. Çok merak ediyorsan indir güzel virüs programlarına tarat yine çok merak ediyorsan gir bak ama girme yani korsan tavsiye etmiyoruz oynamayın korsan yasak arkadaşlar virüs korumasından geçebilir ama onu da düşünün.
Bende korsan tavsiye etmiyorum zaten hocam sizle aynı görüşteyim sanırım yanlış kişinin metnini yanıtladınız

sana niye inanayım adamın kitlesi var bağış yapıyor o da onlara hizmet veriyor sen ne vaat ediyosun ? kendi projen var mı başkasının programlarına virüs portlayıp internete atan tipler sizsiniz sanırım

knk her yerden indirmezsin zaten crackli oyunları. belli yerlerler var. onu burda söyleyemem
Belli yerler felan yok hocam steam gibi resmi bir kayıtları varmı varsa indirilir yoksa indirilmez bağışlarla ayakta kalıyor diyen arkadaşa sesleniyorum milletin işi gücü yok bu crack firma yapan insanlara bağış yapıyorlar bir kere parası olan adam neden bu siteye bağış yapsın mantık hatası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,833
Üyeler
186,677
Son üye
genjjutsu
Geri