Neler Yeni

Rehber Resident Evil 6 Türkçe Yama 99%

DogancanYr

80+ Bronze
kanka emin ol hepsini denedim oyunçevirinden bi dene istersen reklam geliyor çıkıyorsun yine reklam giriyorsun yine reklam çıkıyorsun adamın sinirine ediyor(ve o kadar reklam sonra yanlış dosyayı verip virüs salıyor)
Oyunçeviri yamaları iyi yapıyordu ama siteyi boş vermişler, zaten uzun zamandan beri yama yapmıyorlar. Virüs sallamıyorlar sen doğru indirme düğmesini göremiyorsun.

Ublockorigin beklentisini indir reklamlar gitsin.

Sinnerclown, hangar, calypso, hangar gibi yapımcı sitelere gir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
yolcu arslan
Seriyi bilenler Listede verdikleri not 6 için genelde düşük benim liste:

1732831901810.png

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Kadir Efe Ulusoy
R.E SERİSİNİN EN BOKTAN OYUNU 6DIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
R.E SERİSİNİN EN BOKTAN OYUNU 6DIR
o senin düşüncen ben seviyorum favorim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seriyi bilenler Listede verdikleri not 6 için genelde düşük benim liste:

Alıntıyı görüntüle

koyun meselesi işte birisi digerleri oynamadan kötü diyor digerleri dekötü beklentiyle girip güzel bi oyun oynamış olsalar bile kötü diyolar. Şahsen bu oyundan ve re5ten çok zevk aldım kim ne derse desin. Dost Kayaoğlunun Batman arkham knight eleştrisini hatırlayalım adam oyunu gömdü diye bazıları da gömmüştü ama sonuç Arkham Knight benim fikrimce serinin en iyi 2. oyunun çoğunun fikriyleyse en iyisidir. Kısaca Youtubedekilerin düşünceleri bizi ilgilendirmez.

Oyunçeviri yamaları iyi yapıyordu ama siteyi boş vermişler, zaten uzun zamandan beri yama yapmıyorlar. Virüs sallamıyorlar sen doğru indirme düğmesini göremiyorsun.

Ublockorigin beklentisini indir reklamlar gitsin.

Sinnerclown, hangar, calypso, hangar gibi yapımcı sitelere gir.
kanka 6 yıldır bilgisayar kullanıyorum bişey kabulleniyim eskiden tüm oyunları cr*ckliyordum ve son derece bilgiliyim bilgisayarlar hakkında. Ama dediğim gibi reklam bitmiyor ve doğru indirme düymesiden giriyorum(zaten başka düğme yok)

DogancanYr

80+ Bronze

koyun meselesi işte birisi digerleri oynamadan kötü diyor digerleri dekötü beklentiyle girip güzel bi oyun oynamış olsalar bile kötü diyolar. Şahsen bu oyundan ve re5ten çok zevk aldım kim ne derse desin. Dost Kayaoğlunun Batman arkham knight eleştrisini hatırlayalım adam oyunu gömdü diye bazıları da gömmüştü ama sonuç Arkham Knight benim fikrimce serinin en iyi 2. oyunun çoğunun fikriyleyse en iyisidir. Kısaca Youtubedekilerin düşünceleri bizi ilgilendirmez.

kanka 6 yıldır bilgisayar kullanıyorum bişey kabulleniyim eskiden tüm oyunları cr*ckliyordum ve son derece bilgiliyim bilgisayarlar hakkında. Ama dediğim gibi reklam bitmiyor ve doğru indirme düymesiden giriyorum(zaten başka düğme yok)
Bitiyor ublockorigin eklentisini kur ve ayarlardan tüm filtreleri etkinleştir.

Crackliyorsun ama scene, steam emulatörü, ddl, p2p gibi açıklamaları bilmeden bir şey bildiğin olmuş olmuyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Bitiyor ublockorigin eklentisini kur ve ayarlardan tüm filtreleri etkinleştir.

Crackliyorsun ama scene, steam emulatörü, ddl, p2p gibi açıklamaları bilmeden bir şey bildiğin olmuş olmuyorsun.
kanka işte sebep te bu burda reklamlarla boğuşurken orda şak diye indiriyorum daha ne olsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
yolcu arslan

Anladım sen haklısındır illaki bir şey demiyorum.
Fakat 6 dediğin şey listedeki gibi reveleyşın outbrek gibi sıradan bir oyun RE dünyası için bir değeri yok.Ama oyun olarak seveni olabilir.

Bugüne kadar ki hiçbir RE oylamasına girememiştir RE6. Zaten dedim ya o kadar kötü olması iyi bir şey çünkü adamlara tokat gibi geldi "Tüh biz ne yaptık ya bu adamlar aksiyon istemiyor ki korku hayatta kalma bulmaca atmosfer istiyor" dediler ve RE7 çıktı.

Mesela Silent hill 2 çıktı. Oynamış olduğum bütün Silent hilleri defterden sildim yok oldular. Ancak bu kadar iyi yapılabilirdi.

DogancanYr

80+ Bronze
kanka işte sebep te bu burda reklamlarla boğuşurken orda şak diye indiriyorum daha ne olsun?
Sitenin nasıl işlediği belli değil adam siteyi kendi parası ile ayakta tutuyor indirme linkini virüslü bir dosya ile değiştirdiğinde anlarsın.

UBlockOrigin indir uğraşmana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Sitenin nasıl işlediği belli değil adam siteyi kendi parası ile ayakta tutuyor indirme linkini virüslü bir dosya ile değiştirdiğinde anlarsın.

UBlockOrigin indir uğraşmana gerek yok.
Boşver

Anladım sen haklısındır illaki bir şey demiyorum.
Fakat 6 dediğin şey listedeki gibi reveleyşın outbrek gibi sıradan bir oyun RE dünyası için bir değeri yok.Ama oyun olarak seveni olabilir.

Bugüne kadar ki hiçbir RE oylamasına girememiştir RE6. Zaten dedim ya o kadar kötü olması iyi bir şey çünkü adamlara tokat gibi geldi "Tüh biz ne yaptık ya bu adamlar aksiyon istemiyor ki korku hayatta kalma bulmaca atmosfer istiyor" dediler ve RE7 çıktı.

Mesela Silent hill 2 çıktı. Oynamış olduğum bütün Silent hilleri defterden sildim yok oldular. Ancak bu kadar iyi yapılabilirdi.

e madem re6 bir efsanenin doğuşuna sebep oldu o zaman bi zahmet kimse re6ya ne kötü ne de iyi desin yorumsuz kalsın

Top Bottom