Yani sorun yok demi yeni aldimda telefonu bide şuan şarj 85 olduGayet normal benimki de bu civarlarda gidiyor hatta biraz daha hızlı gidiyor benimki Sizinki yine iyi
2 saat 15dk içinde 84 oldu normal midir bu güç tasarrufu flnda açık yeni aldım teli endişeliyimSorun yoktur diye düşünüyorum benimki 512 gb 13 pro yoğun kullanımda 8 - 10 saat rahatlıkla götürüyor
Note 13pro plus 5g 120w adaptör ile kullanıyorum.Banada tez bitiyor gibi geliyor 12 saat ekran süresi alıyorum ama .
Tel ilk alindiginda şarj iyi olmuyor 0 a kadar tüket 0 dan 100e şarj et bunu 1 kere daha tekrar et batarya kalibrasyonu otursun mŞarjım bana hızlı gidiyor gibi geliyor sizce öylemi
Alıntıyı görüntüle
1 saat 42dk kullandım şarj 90 oldu
Güç tasarrufu açık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan 88 oldu
Bi denerim umarım olurTel ilk alindiginda şarj iyi olmuyor 0 a kadar tüket 0 dan 100e şarj et bunu 1 kere daha tekrar et batarya kalibrasyonu otursun m
Beni günlük idare etse yeter zaten2 saatte %15 harcıyor olarak düşünsen 10 saatleri rahat görürsün zaten ben aldığımdan beri öyle farklı cihazlarda 5 - 6 saatte şarzım biterken bunda 10 saat nimet gelmişti
Dostum discorddan ekle beni DC: deltapfcBi denerim umarım olur
Beni günlük idare etse yeter zaten
Son hali böyle
Alıntıyı görüntüle