Resmi Windows 10 Anahtarı Kullanım Sınırı

Reaksiyon skoru
75
Merhabalar,Bir Hata Yapıp CMD Üzerinden Etkinleştirdiğim Bilgisayarıma Format Atıp Resmi Windows 10 Alacağım.
Yıllık Aralarla Bilgisayara Temiz Kurulum Yapmanın Faydalı Olduğunu Biliyorum.
Aralıklı Formatlarda Aynı Anahtarı Kullanmayı Düşünüyorum,Satın Alacağım Anahtarın Aynı Bilgisayarda Kullanım Sınırı Var Mıdır ?

Neden hata olduğunu düşünüyorsun? Alacağın ucuz keylerde farklı işlem yapmayacak. Kullanım sınırı yok.
20-30 TL Civarında Satılan Key Alacağımı Nerede Belirttim ?
Etkinleştirdiğim Kodlar Beni Dolaylı Yoldan Kmspico Serverlarına Yönlendiriyor,Bunun Bilgisayarım İçin Kesinlikle Tehlikeli Olduğunu Biliyorum.
Resmi Siteden Satın Alacağım Kod İçin Sordum,Yanıtın İçin Teşekkürler.

20-30 TL Civarında Satılan Key Alacağımı Nerede Belirttim ?
Etkinleştirdiğim Kodlar Beni Dolaylı Yoldan Kmspico Serverlarına Yönlendiriyor,Bunun Bilgisayarım İçin Kesinlikle Tehlikeli Olduğunu Biliyorum.
Resmi Siteden Satın Alacağım Kod İçin Sordum,Yanıtın İçin Teşekkürler.
KeyManagementService zaten Windows'un kendi hizmeti. KMSpico ise onun kırılmış hali. Ekstra bir uygulama ile yapmıyorsanız bilgilerinizi çalamazlar.
Alacağınız anahtar OEM Key ise anakarta gömülü olur, formattan sonra yazmanıza gerek kalmaz.
Retail Key ise birden fazla sisteme girebileceğiniz. Ama aynı anda sadece birini aktif edebileceğiniz Key'e denir. Her formattan sonra Retail Key'inizi yazmanız gerekir. Lakin bir kere almanız yeterli olur.

,Satın Alacağım Anahtarın Aynı Bilgisayarda Kullanım Sınırı Var Mıdır ?
satın aldığın anahtarı bilgisayarda 1 kere kullansan yeterli. daha sonra format atarken ürün anahtarım yok diyorsun ve kurulum tamamlanıp internete bağlandığı anda aktivasyonunu kendisi yapıyor.

satın aldığın anahtarı bilgisayarda 1 kere kullansan yeterli. daha sonra format atarken ürün anahtarım yok diyorsun ve kurulum tamamlanıp internete bağlandığı anda aktivasyonunu kendisi yapıyor.
Anladım,Yardımın İçin Teşekkürler

Geri