Neler Yeni

REZALET MAÇ (Jake Paul kazandı)

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Beyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor

ananas_suyu

80+ Bronze
Beyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor
İzleme boşver sıkıcı baya

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,804
İsim
Emir
Bitti mac zaten
Paul puanla aldi.Bu mac reklam uzerine kurulmus bi mac oldugu o kadar belliydi ki

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu arada Netflix'in ta ... kaçak izleyeceksek neden para veriyoruz kapatın gitsin bütün diziler filmler kaçakta var zaten. Bunlar verilen parayı hiç hak etmiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Bildiğin satılmış şikeli maçtı en son mike tyson baktı olmuyor havadaki azotu yumruklamaya başladı.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ

ananas_suyu

80+ Bronze
Bu arada Netflix'in ta ... kaçak izleyeceksek neden para veriyoruz kapatın gitsin bütün diziler filmler kaçakta var zaten. Bunlar verilen parayı hiç hak etmiyorlar.
Çok haklısın şaka gibi gittim kaliteli görüntü izliyeyim diye en pahalı planı aldım 15dk izletmedi kaçak izledim

ananas_suyu

80+ Bronze
Netflixi bukadar çökmeden sonra globalde ufakta olsa darbe alır gibi geliyor

Top Bottom