Sehmusaydin
80+
Gereksiz bir maçtı bence
Mike eve gidebilirse iyiPaul aldı. Tyson şuan kalkıp kendine 2 yumurta bile kıramaz.
1 sene beklendi nerdeyse ve sonuç buGereksiz bir maçtı bence
İzleme boşver sıkıcı bayaBeyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor
Bitti mac zatenBeyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor
Bitti mac zaten
Paul puanla aldi.Bu mac reklam uzerine kurulmus bi mac oldugu o kadar belliydi ki
Zaten izliyorum ama kalite düşük sadece bu arada babam ilk başta anlamıştı bişey çıkmayacağını boş boş zıplayıp durdular tamamen reklam üzerine kurulmuş arkada ne paralar döndü kim bilir ayriyettenİzleme boşver sıkıcı baya
Çok haklısın şaka gibi gittim kaliteli görüntü izliyeyim diye en pahalı planı aldım 15dk izletmedi kaçak izledimBu arada Netflix'in ta ... kaçak izleyeceksek neden para veriyoruz kapatın gitsin bütün diziler filmler kaçakta var zaten. Bunlar verilen parayı hiç hak etmiyorlar.
Profilime link atıcam oradan bak. Buraya atmak yasak sanırım gir profilime bak.Zaten izliyorum ama kalite düşük sadece bu arada babam ilk başta anlamıştı bişey çıkmayacağını boş boş zıplayıp durdular tamamen reklam üzerine kurulmuş arkada ne paralar döndü kim bilir ayriyetten
Eyvallah rezilliğe bak paramızla netflix alıyorız kaçak izliyoruzBilsem uyurdum. O kadar rezalet.