ananas_suyu
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Harbi öyle iade olsa edicem yaniEyvallah rezilliğe bak paramızla netflix alıyorız kaçak izliyoruz
Harbi öyle iade olsa edicem yaniEyvallah rezilliğe bak paramızla netflix alıyorız kaçak izliyoruz
Zaten çok karakterli biride değil yani haklısın dediğindeMike'ın para sevdasi bilinmedik bir şey değil zaten bariz belliydi kaybedeceği. Gerçekten düştüğü durum ve isminin ağırlığının kaybolması bana bile koydu.
Ya bence fiziki olarada iyi durmuyor kime desem adam kas yığını diyorlardı ama adam kaslı değilde hafif kilo sarkmış vucud var gibi duruyordu vucudu zaten ben yaşlıyım o tempoyu kaldiramam kendi diyorBaya kurguydu bence olum 58 yaşındasın git torun sev az
Olum adam dümdüz yaş aldı artık ne 40ı ne 50si artık 60a merdiven dayadı. Dediğiniz gibi fizikten artık kendisine kıyasla daha gençlerin karşısına çıkabilecek durumda değil. Para için düpedüz tabii kiYa bence fiziki olarada iyi durmuyor kime desem adam kas yığını diyorlardı ama adam kaslı değilde hafif kilo sarkmış vucud var gibi duruyordu vucudu zaten ben yaşlıyım o tempoyu kaldiramam kendi diyor
Dümenden 80m2 taraf için de kazan-kazan oldu. Güzel kurgu paraları cukkaladılar.