REZALET MAÇ (Jake Paul kazandı)

Beyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor

Beyler x den izliyordum birden yayın gitti bulunduğun konumda izlenemiyor dedi şimdi selçuktan izliyorum ama kalite çok kötü nerden izleyebilirim kaliteli olarak Netflix var ama yayın açılmıyor
İzleme boşver sıkıcı baya

Bitti mac zaten
Paul puanla aldi.Bu mac reklam uzerine kurulmus bi mac oldugu o kadar belliydi ki

Bu arada Netflix'in ta ... kaçak izleyeceksek neden para veriyoruz kapatın gitsin bütün diziler filmler kaçakta var zaten. Bunlar verilen parayı hiç hak etmiyorlar.

Bu arada Netflix'in ta ... kaçak izleyeceksek neden para veriyoruz kapatın gitsin bütün diziler filmler kaçakta var zaten. Bunlar verilen parayı hiç hak etmiyorlar.
Çok haklısın şaka gibi gittim kaliteli görüntü izliyeyim diye en pahalı planı aldım 15dk izletmedi kaçak izledim

Zaten izliyorum ama kalite düşük sadece bu arada babam ilk başta anlamıştı bişey çıkmayacağını :geek: boş boş zıplayıp durdular tamamen reklam üzerine kurulmuş arkada ne paralar döndü kim bilir ayriyetten
Profilime link atıcam oradan bak. Buraya atmak yasak sanırım gir profilime bak.

Netflixi bukadar çökmeden sonra globalde ufakta olsa darbe alır gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,799
Üyeler
189,727
Son üye
emirkirca
Geri