Yağız00 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 233 İsim Ebrar Yağız Tanrıseven 9 Ekim 2020 #1 Dostlarım 30-60 TL arası RGB şerit led arıyorum animasyona gerek yok birkaç renge gerek yok elektrik adaptörü olmasa da olur hiç sorun değil. Çalışsın idare etsin yeter ucuz bir şey arıyorum.
Dostlarım 30-60 TL arası RGB şerit led arıyorum animasyona gerek yok birkaç renge gerek yok elektrik adaptörü olmasa da olur hiç sorun değil. Çalışsın idare etsin yeter ucuz bir şey arıyorum.
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 9 Ekim 2020 #2 Ürün tavsiye etmeyeceğim ama bazı LED'ler çok parlak yanıyor. Rahatsız edebilir, bunu söylemek için yazdım.
Ürün tavsiye etmeyeceğim ama bazı LED'ler çok parlak yanıyor. Rahatsız edebilir, bunu söylemek için yazdım.
a.bugra.sasmaz 80+ Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Ahmet Buğra Şaşmaz 10 Ekim 2020 #3 n11.com'dan ŞERİT LED 2 M RGB KUMANDALI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! Oto Ampulü Modelleri ve Fiyatları - n11 Oto Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araç Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunun kalitesine yakın bi ürün kullanıyorum ve memnumum. İstersen bi göz at
n11.com'dan ŞERİT LED 2 M RGB KUMANDALI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! Oto Ampulü Modelleri ve Fiyatları - n11 Oto Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araç Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunun kalitesine yakın bi ürün kullanıyorum ve memnumum. İstersen bi göz at
Yağız00 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 233 İsim Ebrar Yağız Tanrıseven 10 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 a.bugra.sasmaz yazmış: n11.com'dan ŞERİT LED 2 M RGB KUMANDALI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://urun.n11.com/ampul/serit-LED-2-m-RGB-kumandali-P430009258Bunun kalitesine yakın bi ürün kullanıyorum ve memnumum. İstersen bi göz at Devamı için tıklayın... Tamamdır tam istediğim gibi çok teşekkür ederim.
a.bugra.sasmaz yazmış: n11.com'dan ŞERİT LED 2 M RGB KUMANDALI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://urun.n11.com/ampul/serit-LED-2-m-RGB-kumandali-P430009258Bunun kalitesine yakın bi ürün kullanıyorum ve memnumum. İstersen bi göz at Devamı için tıklayın... Tamamdır tam istediğim gibi çok teşekkür ederim.