Neler Yeni

RGW9 COMFORT kafaya baskı yapıyor mu?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Rgw9 comfort almayı dusunuyorum lakin kafaya yukardan baskı yapıyor mu bilmem gerek bendeki anker soundcore q life 10 ne kadar rahat olsa sanki hafiften baskıyla birlikte çökme yaptı gibi hissettim kafamda böyle şeyler olmaması için ya kulak ici alıcam ya da bunu kullananlardan yorum bekliyorum.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yukarıdan yapmıyor fakat azcık yanlardan yapıyor, kafan çok büyük değilse bir sorun yaşamazsın.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıdan yapmıyor fakat azcık yanlardan yapıyor, kafan çok büyük değilse bir sorun yaşamazsın.
hani ona göre alıcam kafayı çökertecek kadar baskı yapıyorsa kulak icine yönelicem. Kafam büyük degil ya normal kafa heralde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama mesela jd 712 de ki gibi ayrı da durmuyo fotodan gördügüm kadarıyla. illaki kafaya deyecek ve baskı uygulucak gibi duruyor.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
hani ona göre alıcam kafayı çökertecek kadar baskı yapıyorsa kulak icine yönelicem. Kafam büyük degil ya normal kafa heralde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama mesela jd 712 de ki gibi ayrı da durmuyo fotodan gördügüm kadarıyla. illaki kafaya deyecek ve baskı uygulucak gibi duruyor.
Ya aşırı rahatsız edecek kadar baskı yapmıyor, bu bütçede alabileceğinin en iyisi bence.

Ekler

• IMG_20210124_153550.jpg
    IMG_20210124_153550.jpg
    4.5 MB · Hit: 17

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Ya aşırı rahatsız edecek kadar baskı yapmıyor, bu bütçede alabileceğinin en iyisi bence.

demek istedigim mesela anker cok rahat bi kulaklık kesinlikle rahatsız etmiyo en azından kısa kullanımda, ama kafaya ister istemez yaptıgı baskıdan kafa yapını etkiliyo çökertiyo, o sıkıntıyı istemiyorum.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Rgw9 comfort almayı dusunuyorum lakin kafaya yukardan baskı yapıyor mu bilmem gerek bendeki anker soundcore q life 10 ne kadar rahat olsa sanki hafiften baskıyla birlikte çökme yaptı gibi hissettim kafamda böyle şeyler olmaması için ya kulak ici alıcam ya da bunu kullananlardan yorum bekliyorum.
İlk kullanmaya başladığımda baskı yağıyordu ama sonradan kafaya oturdu şuan baskı yok bende.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
İlk kullanmaya başladığımda baskı yağıyordu ama sonradan kafaya oturdu şuan baskı yok bende.
işte amacım baskı yapıp agrıtması degil kafayı çökertiyolar soundcore dan daha rahat pedli kulaklık görmedim ama ister istemez o bile hafiften çökertti onu istemiyorum ben bu yüzden dedim bazı kulaklıkların üst tarafı deymiyo ya kafaya.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
işte amacım baskı yapıp agrıtması degil kafayı çökertiyolar soundcore dan daha rahat pedli kulaklık görmedim ama ister istemez o bile hafiften çökertti onu istemiyorum ben bu yüzden dedim bazı kulaklıkların üst tarafı deymiyo ya kafaya.
Bence pedleri çok yumuşak ve kafa yapını bozacak bir durum olduğunu sanmıyorum.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Bence pedleri çok yumuşak ve kafa yapını bozacak bir durum olduğunu sanmıyorum.
umarım öyledir de dedigim kulaklıgı duymussunuzdur ankerin hayatımda böyle rahat padli kulaklık görmedim ama ister istemez ayarlaması olsa da kafaya baskı uyguluyo hepsi. Çökmesini istemem sekil bozuklugu

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom