RimWorld nasıl oynanır

Reaksiyon skoru
18
Merhaba dostlar,
RimWorld hangi zorlukta başlamalıyım? 3 kişi ile başlıyoruz mesela. Hangisine medic özelliği vermeliyim? Psişik sağır yaptığımız karaktere özel güç veremiyoruz demi?

Merhaba dostlar,
RimWorld hangi zorlukta başlamalıyım? 3 kişi ile başlıyoruz mesela. Hangisine medic özelliği vermeliyim? Psişik sağır yaptığımız karaktere özel güç veremiyoruz demi?
1744229426994.png

300 burdan 200-300 farklı yollardan oynamış biri olarak diyorum video izleyerek ana elementleri öğren ben bile sana şunu bunu yap diyemem oyun çok geniş.

Karakterleri yapılandırmak olmuyor bildiğim üzere.
karakterin hepsinde Medic özellikleri olması yararına olur.

Hem ilk başladığın gibi elektriği geliştir ve buzdolabı odası yap klimayla. Yemekler hızlı bozulmasın

Alıntıyı görüntüle
300 burdan 200-300 farklı yollardan oynamış biri olarak diyorum video izleyerek ana elementleri öğren ben bile sana şunu bunu yap diyemem oyun çok geniş.
fakat sana önerim karakterinin birinin ilk yardım özelliği kesinlikle çok yüksek olsun diğer önemli özellikler çiftçilik ve kültür 3 adet karakterle başlıyorsun bu 3 özellikli karakterleri alarak başla.

Büyük baş heyvanlar yetiştir.

Geçenlerde o kadar civciv yavrusu çıktıki pc donmaya başladı şerefsizim :D ahahdhshgsha

Hocam hangi zorlukta oynamalıyım? Şimdilik eğitimi tamamlamaya çalışıyorum.
Barışçıl moddan bi tık zor olursa hem rahat oynanış sunar ara-sıra aksiyon kopar.

Öneririm hem geliştirirsin koloniyi hemde sıkıntılı olayları kolaylıkla halledersin. Random Beklenmedik olaylar kopuyor ya efsane bişey :D

Barışçıl moddan bi tık zor olursa hem rahat oynanış sunar ara-sıra aksiyon kopar.

Öneririm hem geliştirirsin koloniyi hemde sıkıntılı olayları kolaylıkla halledersin. Random Beklenmedik olaylar kopuyor ya efsane bişey :D
Akü leri dışarda bıraksam yangın çıkar mı?

Aynen yağmurdan ve güneşten etkilenir. Aküler için oda inşa et + olarak havalandırma yap duvara.

Dışarıda olursa hem düşmanların sık saldıracağı aküler olur.
Hocam ben dağlık alan da başladım ama bina kurabileceğim alan kısıtlı. Ve böcekler çıkabilirmiş. Şimdilik mağarada alpaka var böcek görünmüyor barışçıl mod dan biraz zoruyla başladım. Granit var alanda çok dağlık.

Geri