Riot en çok hangi oyundan kazanıyor

ekrem imaro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
524
şuan valorant oynadığım için lol'e göre daha popüler geliyor. resmi istatistik var mı bilmiyorum fakat hangi oyunun oyuncu sayısı fazladır ve riot hangi oyundan daha fazla kazanıyor merak ediyorum.

Lolün yerini alamazlar bi ara lol saldılar millet bırakıyoruz dedi direk r yaptılar

Valodan da hiç küçümsenmeyecek gelir elde ettiklerini düşünmekteyim fakat lolden çok daha fazla kazanıyordur.

şuan valorant oynadığım için lol'e göre daha popüler geliyor. resmi istatistik var mı bilmiyorum fakat hangi oyunun oyuncu sayısı fazladır ve riot hangi oyundan daha fazla kazanıyor merak ediyorum.
valorant genellikle herkese hitap eden bir oyun 10 yasindaki bir kardesimizde girip eglenir 40 yasindaki bir abimizde girip eglenir lol daha cok girenin zorlandigi gecmisi yoksa 1 2 gune salacagi oyun en cok nereden kazaniyorlar bilmiyorum ama lol daha cok gibi geliyor bana

yanlış bilmiyorsam son yıllarda en çok wild rift ve tft den gelen mikro ödemelerden kazanıyorlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,014
Üyeler
175,149
Son üye
efeefe5252
Geri