ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,495
Odin fiyatı yükselsin veya spray daha fazla dağılsın veya rustaki 4x m2 gibi bi spray paterni gelsin derdimKoşarak vurmayı kim planladı lan !!!
Odin fiyatı yükselsin veya spray daha fazla dağılsın veya rustaki 4x m2 gibi bi spray paterni gelsin derdimKoşarak vurmayı kim planladı lan !!!
Eğer hacklenirlerse işte o zaman sıkıntı olurValla hocam benim hiç şakam yok, örneğin lole 4. sezonda başlamıştım ne kitle böyleydi ne küçük çocuklar böyleydi. Dayaklık olmayan 1 tane allahın kulu yok şu riot oyunlarında.
Niye ki?Oyuna kayıt olurken adres seçeneği ekle.
IQ'su oda sıcaklığından az olanların evine gidip bir güzel ağızlarını dağıtmak için.Eğer hacklenirlerse işte o zaman sıkıntı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye ki?
Eğer sızdırırlarsa birileri sıkıntı o yüzden kimlik adres vb. Şeyler yapmazlar daha geçen Asus hacklenmiş.IQ'su oda sıcaklığından az olanların evine gidip bir güzel ağızlarını dağıtmak için.
@alpolojix / Leroxy geçen birisi konusunu açmıştıEğer sızdırırlarsa birileri sıkıntı o yüzden kimlik adres vb. Şeyler yapmazlar daha geçen Asus hacklenmiş.
Yaw şakasına yazdım ben de biliyom o olasılığı :dEğer sızdırırlarsa birileri sıkıntı o yüzden kimlik adres vb. Şeyler yapmazlar daha geçen Asus hacklenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix / Leroxy geçen birisi konusunu açmıştı
eski oyun modları geri gelsin ve urf kalıcı bir mod olsunDiyelim ki karşınızda bir Rioter var. Ona ne söylemek isterdiniz?
Eski itemler gelsin.Diyelim ki karşınızda bir Rioter var. Ona ne söylemek isterdiniz?
Botlar zaten yok mu? Yani tekli spike hücum dabotlar eklensin