Prmy
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
geçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
geçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
Babanın değerini bil.geçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
Stok bitmiş bunun geçmiş olsunSteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
O babanın değerini bil
Biliyorum tabikide şükür ediyorumbabanın değerinni bil senin için nelerle uğraşıyor
Yo stok var.Stok bitmiş bunun geçmiş olsunSteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
O babanın değerini bil
220 tl idiYo stok var.
ama 400'e2 saat sonra sahibindende mouseyi bulucam size
SatayimBİ adam geldi koşa koşa gtti aldı yetişemedim ya lanet olsun