helaaaalgeçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
satış yasak !!!!Almak isteyen iletişime gecsin. Satıyorum
o delikli mose un markası ney?Bende alamadım 19 yaşında 2 tarn dönrk kaynak yaptılar biri mouse diğeri kulaklığı alfı yanımda para dışında bir şeyde yoktu ya ama çocuk benden 2 cm falan uzundu sadece ama iriydi iri olmada ben almıştımda neysr bendr delikli olanı aldım
Senin babanda varyageçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
Kulaklıkta sıkıntı varmı sende dedi ama geri çevirdim mouse almış bide bari onu almasın kablo kopucak gibi ama bantladım sıkıntı yokSenin babanda varya
Alıntıyı görüntüle
Ben o phoenıx'i koştum kaptım teyze diyor hakkımı yedinBİ adam geldi koşa koşa gtti aldı yetişemedim ya lanet olsun
Millet kafayı yemiş. Herkes birbirinin üstüne çıkıyordu. Neyse aldım satarım ben bi ara raadBİ adam geldi koşa koşa gtti aldı yetişemedim ya lanet olsun
Hocam ilk sen mi geldin dükkana eğer öyleyse saflık yapmışsın alırdın ilk gelen olsanBİ adam geldi koşa koşa gtti aldı yetişemedim ya lanet olsun
şarj bittikce takıldıgı için sıkıntı yok 24 saat gidiyor gunde 3 saat oturdugum için 1 haftaKulaklıkta sıkıntı varmı sende dedi ama geri çevirdim mouse almış bide bari onu almasın kablo kopucak gibi ama bantladım sıkıntı yok
Baba...geçmiş olsun benim babam 2 saat soğukta bekleyerek bimin açılmasını bekledi ve aldı
Nah bu kadar varSenin babanda varya
Alıntıyı görüntüle