yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 864
Beyler şimdi hangisi sizce alınır bayi ile konuştum 70 bin diyor rksye revolt da 60 bin a101 de sizce hangisi alınır
RKS ile arasındaki 10 bin farka değmez miRk 125s al. Benelli motoru var. Kalitesi gayet iyi. Revolt asla bakma
Benekli motoru varRk 125s al. Benelli motoru var. Kalitesi gayet iyi. Revolt asla bakma
Her türlü tak bu arada volta eve köye sokulmazRKS ile arasındaki 10 bin farka değmez mi
Adana da peşin fiyatına 70 dedi taxitli 78 dedi70 bin diyen bayii nerde kral taksit yapıyor mu ben en düşük 77 ye buldum
Aynı fabrikadan çıkıyor motorlar biri su soğutmalı biri hava fark bu birde şasi farkı varBenekli motoru var? Sadece farları aynı fabrikadan çıkıyor, gidiş olarak fark var. Drift l alması daha iyi olacaktır.
Bana boluda 105 bin 25 nakit kalanı 12 ay taksit karta dediAdana da peşin fiyatına 70 dedi taxitli 78 dedi
Drift l tasarım olarak sevmiyorum bir de rks daha iyi diyorlarBenekli motoru var? Sadece farları aynı fabrikadan çıkıyor, gidiş olarak fark var. Drift l alması daha iyi olacaktır.
Kocaeli’de taksitli kampanya yapmışlar 77 bin 12 ayAdana da peşin fiyatına 70 dedi taxitli 78 dedi
Hiç drift diyenleri umursama kral en iyisi kes sorunlu motor driftDrift l tasarım olarak sevmiyorum bir de rks daha iyi diyorlar
Yanlış biliyorsun dağlar kadar fark var aralarında. Blok kesinlikle aynı değil. Sadece bir iki parçayı aynı yerden temin ediyorlarAynı fabrikadan çıkıyor motorlar biri su soğutmalı biri hava fark bu birde şasi farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana boluda 105 bin 25 nakit kalanı 12 ay taksit karta dedi
Aynen Bolu’da tek bayii var geleni öpüp yolluyorFazla demişler Adana'dan getirsen bile maliyet daha ucuz çıkar