Rocket league açılmıyor

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Arada açılıyor epic gamesi kapatıyorum açıyorum bilgisayarı açıyorum kapatıyorum 10da 1 falan açılıyor ama şuan o da gitti bilgisayarı kapatıp açtım epic gamesi kapatıp açtım yönetici olarak çalıştırdım fakat açılmadı tam açılıyo gibi oluyo kapanıp epic games açılıyo

DirectX sürümünüzü kontrol edin.
  1. Başlat'ta Arama kutusuna dxdiag yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.
  2. Gelen sonuçlardan dxdiag'a dokunun veya tıklayın.
  3. Sistem Bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX Sürümü'nü kontrol edin.

DirectX sürümünüzü kontrol edin.
  1. Başlat'ta Arama kutusuna dxdiag yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.
  2. Gelen sonuçlardan dxdiag'a dokunun veya tıklayın.
  3. Sistem Bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX Sürümü'nü kontrol edin.
DirectX 12 bro

onu da denedim olmadı
Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın, ekran kartı driverınız güncel değilse güncelleyin. Görev yöneticisinden Rocket League ile alakalı ne varsa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Oyunu kısayoldan açmayın. Eğer hala sorun devame diyorsa yönetici olarak da çalıştırmayı deneyin.

Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın, ekran kartı driverınız güncel değilse güncelleyin. Görev yöneticisinden Rocket League ile alakalı ne varsa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Oyunu kısayoldan açmayın. Eğer hala sorun devame diyorsa yönetici olarak da çalıştırmayı deneyin.
hepsini denedim dediğim gibi arada sırada yönetici olarak çalıştırdığımda oluyo kafasına eserse niye böyle anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,452
Üyeler
198,138
Son üye
Milesklt
Geri