Bende bu sorunu yaşıyorum, genel olarak son zamanlarda sunucu bazlı sorun yaşıyor rl. Bazı maçlarda 70-80ms'im bulunurken kimi maçta 180ms'imin olduğunu biliyorum. Sorunun sunucusal olup olmadığını maçtaki herkesin pingine bakarak da anlayabilirsin, genelde herkesin ki yüksek oluyorsa sunucuyu reportlamanızı tavsiye ederim.Sunucumu hem Avrupa hem de "Tavsiye edilen" sunucuyu seçtim. Yine 160 ms.
Sabit 160. Şimdi bir daha gireceğim oyuna bakalım devam ediyor mu?Oyunda sorun var mı diye test ettim. Avrupa sunucusunda 50 ms alıyorum. Bize en yakın sunucu avrupa. Siz sabit 160ms mi alıyorsunuz yoksa ping sürekli artıp azalıyor mu
Psyonix oyun şirketine ait.Valorant'ta 17 ms alıyorum. İnternet hızım 46/7 mbps. Ancak son günlerde Rocket League'de inanılmaz bir ping sorunu var. 160'dan aşağısın görmüyorum.
Keşke ülkemizde yaygın olsa da İstanbul sunucusu gelse hocam Rocket League bilen çok az ülkede.Rocket league sunucuları sıkıntılı maalesef. Belki eu sunucuları sayısı azdır ve sınırı aşınca eu diye gösterip başka sunucuya(amerika vs.) bağlanıyordur. Ping yüksek olursa escye basıp sunucuyu şikayet etmek lazım