Neler Yeni

Rockstar Games RDR2 ve GTA 5’e Güncelleme Getirmeyeceğini Açıkladı!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Bu da demek oluyor ki yakın zaman da GTA 6’yı görebiliriz.

Gta 6 Hakkında birden fazla şehir olacağını ve bunların zamanla DLC ile ekleneceği söyleniyordu.

E38162B0-2758-4627-95EE-C03FCF18E307.jpeg

“Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.”

14CBCA47-1628-4325-B57B-0EB0035ABE21.jpeg

“Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.”

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Sonunda daha getirmesinler

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Çok iyi oldu. Böyle giderse 2024ün sonunda çıkar bence gta6

Son düzenleme:

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz

Gta 6 Hakkında birden fazla şehir olacağını ve bunların zamanla DLC ile ekleneceği söyleniyordu.

Alıntıyı görüntüle
“Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.”

Alıntıyı görüntüle
“Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.”

sonunda gta 6 geliyor sanırım.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
gta 5 için iyi artık suyunu sıktıklarını düşünüyordum ama rdr2 için biraz erken oldu online daha content çıkartabilirlerdi neyse herhalde gta 6 için full focus çalışacaklar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ben diyorum bu oyun beğenilmeyecek puan olarak.
Neden?
Çünkü herkes o kadar büyük bekleyişe girdi ki bu bekleyişi bir oyunun karşılaması imkansız.
O yüzden bence beklerken aşırı büyütmeyin beklentilerinizi
Açıkçası GTA 6 aşırı büyüdü herkeste he Rockstar ve diğer oyunları hep iyidi bunun da etkisi oldu ancak ne kadar büyük vaadleriniz olursa oyundan o kadar az memnun oluruz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden?
Çünkü herkes o kadar büyük bekleyişe girdi ki bu bekleyişi bir oyunun karşılaması imkansız.
Açıkçası GTA 6 aşırı büyüdü herkeste he Rockstar ve diğer oyunları hep iyidi bunun da etkisi oldu ancak ne kadar büyük vaadleriniz olursa oyundan o kadar az memnun oluruz.
Valla hocam rdr2’nim fizik motoruyla gelse yine çok iyi. Rdr2’de ki detaylara hayran kaldık. Biliyoruzki rockstar her oyunda üstüne koyarak gidiyor. 1-2 yıl olsaydı gta5 ile arasında belki öyle derdim ama 10 yıl olmuş çıkalı.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Neden?
O yüzden güncellemelerş durdular bence. Bütün mesailerini gta6ya harcayacaklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Yıldırım
Rdr2 PC de oynanmıyor. Devamlı oyundan atıyor. Kronik sorun

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,983
İsim
Mert Can Ergün
Gta san andreas da olan özellikler gta5 de yoktu mesela

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
gta 6 çok iyi olucak diye düşünüyorum Allaha şükür oynatıcak sistemim var herkesin olur umarım

ESTAROSSA58

80+ Bronze
sonunda zaten gelen etkinlikler aşırı saçmaydı bu kadar yüksek potansiyel resmen harcanıyordu fortnite goku geldı gta ya hiç bir halt gelmedi anca yeni araba yeni motor abi bir tane güzel güncellemesi var adam akıllı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,186
Üyeler
164,971
Son üye
TheMelik
Top Bottom