Rockstar Games RDR2 ve GTA 5’e Güncelleme Getirmeyeceğini Açıkladı!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,163
Bu da demek oluyor ki yakın zaman da GTA 6’yı görebiliriz.

Gta 6 Hakkında birden fazla şehir olacağını ve bunların zamanla DLC ile ekleneceği söyleniyordu.

E38162B0-2758-4627-95EE-C03FCF18E307.jpeg

“Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.”

14CBCA47-1628-4325-B57B-0EB0035ABE21.jpeg

“Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.”

Sonunda daha getirmesinler

Çok iyi oldu. Böyle giderse 2024ün sonunda çıkar bence gta6

Son düzenleme:

Gta 6 Hakkında birden fazla şehir olacağını ve bunların zamanla DLC ile ekleneceği söyleniyordu.

Alıntıyı görüntüle
“Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.”

Alıntıyı görüntüle
“Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.”

sonunda gta 6 geliyor sanırım.

gta 5 için iyi artık suyunu sıktıklarını düşünüyordum ama rdr2 için biraz erken oldu online daha content çıkartabilirlerdi neyse herhalde gta 6 için full focus çalışacaklar

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ben diyorum bu oyun beğenilmeyecek puan olarak.
Neden?
Çünkü herkes o kadar büyük bekleyişe girdi ki bu bekleyişi bir oyunun karşılaması imkansız.
O yüzden bence beklerken aşırı büyütmeyin beklentilerinizi
Açıkçası GTA 6 aşırı büyüdü herkeste he Rockstar ve diğer oyunları hep iyidi bunun da etkisi oldu ancak ne kadar büyük vaadleriniz olursa oyundan o kadar az memnun oluruz.

Neden?
Çünkü herkes o kadar büyük bekleyişe girdi ki bu bekleyişi bir oyunun karşılaması imkansız.
Açıkçası GTA 6 aşırı büyüdü herkeste he Rockstar ve diğer oyunları hep iyidi bunun da etkisi oldu ancak ne kadar büyük vaadleriniz olursa oyundan o kadar az memnun oluruz.
Valla hocam rdr2’nim fizik motoruyla gelse yine çok iyi. Rdr2’de ki detaylara hayran kaldık. Biliyoruzki rockstar her oyunda üstüne koyarak gidiyor. 1-2 yıl olsaydı gta5 ile arasında belki öyle derdim ama 10 yıl olmuş çıkalı.

Neden?
O yüzden güncellemelerş durdular bence. Bütün mesailerini gta6ya harcayacaklar.

gta 6 çok iyi olucak diye düşünüyorum Allaha şükür oynatıcak sistemim var herkesin olur umarım

sonunda zaten gelen etkinlikler aşırı saçmaydı bu kadar yüksek potansiyel resmen harcanıyordu fortnite goku geldı gta ya hiç bir halt gelmedi anca yeni araba yeni motor abi bir tane güzel güncellemesi var adam akıllı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri