Neler Yeni

🔥İndirim RODE X XDM-100 Type c Dinamik mikrofon

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Volkan

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
Standı da bir bu kadar fiyatmış

neshter

80+ Bronze
Standı da bir bu kadar fiyatmış
orijinal standini almaya gerek yok, galiba shock mountlarin takilan kismi universal oluyordu, herhangi bir stand yeterli olabilir
1745642267235.png

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mert Can
tüh pahalıymış 3-4 bandında alınabilecek güzel mikrofon var mı?

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd
temudan 1000 tl kredi iadesi ile 600 liraya guzelinden bir mikrofon standi alinabilir.
Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
Mikrofonu kullanmaktayım. Uygun fiyatlı diye sağlam olmayan bir stand yeterli olmayabilir. Quadcast S mikrofonum için almış olduğum standı şu an Rode için kullanıyorum ve ağırlığından ötürü zorlanıyor. Maalesef ağırlığını rahat taşıyabilecek kalitede bir stand almakta fayda var.
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon ağır kullanıyorum ucuz bir boom arm taşımayacaktır
merhaba, soyle bir urunun fazlasiyla yeterli olucagini dusunuyorum. suan benim 1000 tl kredi iadesi kampanyamda alinabiliyor urun. iade ile beraber 934 liraya geliyor.

Son düzenleme:

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd

Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Feridun Oztuna
1 kiloya yakın veya 1 kilo kadar ağırlığı olması lazım bu mikrofonun. Bu sebeple mikrofon standını alırken ona göre bakmanı öneririm. Bu mikrofon standının ürün açıklamalarını özelliklerini vs. göremediğim için net bir şey diyemem ama tahmin edecek olursam bence taşıyabilir.
hocam 3.3 lb yani 1.5 kg tasima kapasitesi var urunun. aslinda daha ucuza daha yuksek tasima kapasitesi sunan urunlerde var temuda ama bu urunun uyumlulugu daha cok diye bunu paylastim. hatta urunun amazon sayfasinda 2kg'a kadar desteginin oldugu da yaziyor ama 1.5kg daha dogru bir degerdir buyuk ihtimalle. amazon linkini de ekliyorum assagiya.

Top Bottom