Neler Yeni

Rog Ally vs Legion Go

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cengiz Çeliktaş
Merhaba arkadaşlar,

Ben şuan Amerikada eğitim görmekteyim ve burda olduğum sürede el konsolu almayı düşünüyorum. Şuan aklımda Rog Ally ve Legion Go var. Fiyat olarak hemen hemen aynılar fakat performans olarak Go nun ekran avantajı var fakat bu fpsi olumsuz olarak etkileyebilir. Ayrıyetten Legion Go şuan ön siparişte ve herhangi bir kesinliği yok fakat Rog çıkışını yapmış ve kendini kanıtlamış.

(o fiyata gaming pc al diyenler için şuan bilgisayarım var)

Tavsiyelerinizi bekliyorum

halitxct

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Ben şuan Amerikada eğitim görmekteyim ve burda olduğum sürede el konsolu almayı düşünüyorum. Şuan aklımda Rog Ally ve Legion Go var. Fiyat olarak hemen hemen aynılar fakat performans olarak Go nun ekran avantajı var fakat bu fpsi olumsuz olarak etkileyebilir. Ayrıyetten Legion Go şuan ön siparişte ve herhangi bir kesinliği yok fakat Rog çıkışını yapmış ve kendini kanıtlamış.

(o fiyata gaming pc al diyenler için şuan bilgisayarım var)

Tavsiyelerinizi bekliyorum
Rog allay şuan piyasada alabileceğin en iyi el konsolu kanka cidden muazzam bı konsol olmuş param olsa da bende alsam alırken extrem modelini al bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cengiz Çeliktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog allay şuan piyasada alabileceğin en iyi el konsolu kanka cidden muazzam bı konsol olmuş param olsa da bende alsam alırken extrem modelini al bu arada
Özellik olarak Lenovo, tasarım olarak Rog daha cazip geliyo ama bilmiyorum ne yapacağımı daha. Ön sipariş verme düşüncesindeyim şuan

Top Bottom