ahahhahah dostum benim mouse pad 140 x 80 masa uzunluğum 2 mt beni anca kesiyor büyük mousepad'ler ama bu attığın çaycı hüseyine kefen olabilecek boyutta görünüyor. Tabi ölmeyi başarabilirse.
120x60 180tl satılıyor bunu almak daha mantıklı 30cm nedir
Harbi Orjinal Dememişsin Çok Kasmışlarorjinal yazdığını kim söyledi ? daha doğrusu orjinal asus mouse pad'i sana 100 liraya alabileceğini kim söyledi ?
Asus böyle tasarım yapmaz, yapsa da bu fiyat olmaz. Arkadaş orjinal dememiş.orjinal asus olduğunu sanmıyorum sadece baskısı vardır
trendyolda satılan razerlar gibi
asus sanıp alanlar olacaktır illa o yüzden dedimAsus böyle tasarım yapmaz, yapsa da bu fiyat olmaz. Arkadaş orjinal dememiş.
Bide RGB li ise tam olur sjsjsjsjsjSeccadeler olmuş 250 300tl seccade olarak da kullanılabilir.
Anladım iyi niyetini zaten ama sanmam öyle sanan biri çıkmazasus sanıp alanlar olacaktır illa o yüzden dedim
Orjinal asus olsa 1dk içinde stokmu kalır hocamorjinal asus olduğunu sanmıyorum sadece baskısı vardır
trendyolda satılan razerlar gibi
konu ilk açıldığında ASUS XL GAMİNG MOUSE PAD diye başlıkla açılmıştı da ben bile linke girmeden önce asus sanmıştımAnladım iyi niyetini zaten ama sanmam öyle sanan biri çıkmaz