🔥İndirim Rog Baskılı XL Gaming Oyuncu MousePad 90 x 30 CM 107TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
orjinal asus olduğunu sanmıyorum sadece baskısı vardır
trendyolda satılan razerlar gibi

80x30 Klasse, Porge falan varken bu fiyata niye çakma olduğu elli metreden belli mousepad paylaşıyorsun anlamadım.

80x30 Klasse, Porge falan varken bu fiyata niye çakma olduğu elli metreden belli mousepad paylaşıyorsun anlamadım.
orjinal yazdığını kim söyledi ? daha doğrusu orjinal asus mouse pad'i sana 100 liraya alabileceğini kim söyledi ?

Başlığa kocaman ASUS yazıyorsan Asus demektir. Çakma Asus yaz.
evet asus ama logosu asus. 100 liraya orjinal asus alabileceğini düşünüyorsan nörolojiye görün. ilan başlığında satıcı ne yazarsa ben onu paylaşırım hevesini kursağında bıraktığım için pardon dsadsa :D

evet asus ama logosu asus. 100 liraya orjinal asus alabileceğini düşünüyorsan nörolojiye görün. ilan başlığında satıcı ne yazarsa ben onu paylaşırım hevesini kursağında bıraktığım için pardon dsadsa :D
Sorunlu musun la sen? Çoluk cocuk var gerçekten asus olduğunu düşünebilecek olan. Çok mu zor çakma asus yazmak da cevap yetiştirmeye çalışıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptığın yanlış demek ki moderatörler değiştirmiş değil mi başlığı? Onlara da aklınca laf soksana ergen.

Sorunlu musun la sen? Çoluk cocuk var gerçekten asus olduğunu düşünebilecek olan. Çok mu zor çakma asus yazmak da cevap yetiştirmeye çalışıyorsun?

Yaptığın yanlış demek ki moderatörler değiştirmiş değil mi başlığı? Onlara da aklınca laf soksana ergen.
uza konudan sakalsız. :ROFLMAO:

modlara da tepkiliyim ayrıca satıcı ne yazıyorsa biz onu paylaşıyoruz neden değiştirdiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri