Neler Yeni

Çözüldü✓ Rog G16 vs Omen 16 hangisi?

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
İyi forumlar arkadaşlar direkt özet olarak Rog G16 veya Omen 16 hangisini almalıyım?
Kendim de ROG ürünler kullanıyorum fakat Rog G16'da klavyede çökmeler ölü piksel sorunu gibi şeyler gördüm ayrıca taksit seçeneği ve yazılım olarak HP daha iyi duruyor siz ne dersiniz? Bu fiyatta varsa başka laptop tavsiyeleriniz bekliyorum iyi forumlar.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Yanlış Bilgilendirme
İyi forumlar arkadaşlar direkt özet olarak Rog G16 veya Omen 16 hangisini almalıyım?
Kendim de ROG ürünler kullanıyorum fakat Rog G16'da klavyede çökmeler ölü piksel sorunu gibi şeyler gördüm ayrıca taksit seçeneği ve yazılım olarak HP daha iyi duruyor siz ne dersiniz? Bu fiyatta varsa başka laptop tavsiyeleriniz bekliyorum iyi forumlar.
Rogu almalısın Omenin Vrami 8 artık yeterli olmaya bilir Rogun ise 16 Vrami Var

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Asus'un teknik servisiyle ugrasmamak, dandik software'i ile cebellesmemek ve daha guclu islemci icin Rey'imi HP'den yana kullaniyorum

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus'un teknik servisiyle ugrasmamak, dandik software'i ile cebellesmemek ve daha guclu islemci icin Rey'imi HP'den yana kullaniyorum
Cevap için teşekkürler yazılım olarak aslında Asustan memnunum ama HP'de güzel duruyor siz ne dersiniz? Ayrıca Omen 16'nın ram ve ekran bilgilerine detaylı olarak ulaşamadım bir bilginiz var mı bu konuda?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Cevap için teşekkürler yazılım olarak aslında Asustan memnunum ama HP'de güzel duruyor siz ne dersiniz? Ayrıca Omen 16'nın ram ve ekran bilgilerine detaylı olarak ulaşamadım bir bilginiz var mı bu konuda?
HP Omen'in ekranlari biraz daha iyi oluyor Victuslara gore falan. Genellikle %99 sRGB oluyorlar ama HP Teknik servisine bir sorabilirsiniz. Ram olarak ise tahminim 5600 MHZ kullaniyordur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Rog HP omen dengi değil HP omen tabikide

Aliyılmaz

80+ Bronze
Asus olan laptop ta termal macun değil sıvı metal kullanılıyor, bu hem termal macun değiştirme gereksimini ortadan kaldırıyor hem çok daha iyi bir soğutma sağlıyor. ama 4070li bilgisayardada 1080p oynamak istemem oyüzden omen

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog HP omen dengi değil HP omen tabikide
Teşekkürler Omen scar serisi rakibi mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus olan laptop ta termal macun değil sıvı metal kullanılıyor, bu hem termal macun değiştirme gereksimini ortadan kaldırıyor hem çok daha iyi bir soğutma sağlıyor. ama 4070li bilgisayardada 1080p oynamak istemem oyüzden omen
ikisi de 1080p dostum ayrıca 8 gb vram ile aslına bakarsan 4070m 2K ekran kartı değil bana kalırsa ve ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama bu sıvı metal mevzusu sadece 4080 laptoplarda geçerli diye biliyorum. Ayrıca yabancı bir kanalda izlediğime göre Omenin soğutması daha iyi ROG 95 dereceyi görüyor fakat Omen 80-75 bandında tutuyor aynı işlemciyi.

Ekler

• ESA.PNG
    ESA.PNG
    53.4 KB · Hit: 66

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Teşekkürler Omen scar serisi rakibi mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisi de 1080p dostum ayrıca 8 gb vram ile aslına bakarsan 4070m 2K ekran kartı değil bana kalırsa ve ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama bu sıvı metal mevzusu sadece 4080 laptoplarda geçerli diye biliyorum. Ayrıca yabancı bir kanalda izlediğime göre Omenin soğutması daha iyi ROG 95 dereceyi görüyor fakat Omen 80-75 bandında tutuyor aynı işlemciyi.
Asusun omen rakibi bir tek g18 model olabilir harici rakibi olamaz hepsinden iyisi gt77 serisi ve Dell alienware var başka başka da var ama tr se alınabilecek en iyisi g18 ve omen g18 önermem asusun aşırı coil whine ve aşırı berbat ekran kalitesi var ışık sızması dolu MS değeri çok yüksek

Zeybek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Zeybek
Asusun omen rakibi bir tek g18 model olabilir harici rakibi olamaz hepsinden iyisi gt77 serisi ve Dell alienware var başka başka da var ama tr se alınabilecek en iyisi g18 ve omen g18 önermem asusun aşırı coil whine ve aşırı berbat ekran kalitesi var ışık sızması dolu MS değeri çok yüksek
Anladım bu laptop beni üzmez anladığım kadarıyla üstüne işlemcisi 2 performans çekirdeği daha fazla.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Anladım bu laptop beni üzmez anladığım kadarıyla üstüne işlemcisi 2 performans çekirdeği daha fazla.
Hocam dediğim gibi rog g18 harici alınmaz g16 kullandim memnun kalmadım

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Asus laptoplarda ısınma problemi CW sorunları ve yazılım sıkıntıları mevcut. HP Victus'ta ısınmayı düzeltti Omen'de bitirdi denebilir. HP köklü sağlam markadır bakmayın diğer şaşalı Asus Msi gibi markaların yanında ucuz durduğuna TR'ye özel fiyatlandırması var. Omen alın geçin Asus'un hem servis hem de ürünün sorunları ile uğraşmaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom