Ben de normalde dert etmezdim. Benim strix g18inki 280 wat ve fazla kendini belli etmiyor bile.Adaptör konusu benim için çok dert değil hocam ama katılıyorum daha ufak olabilir.
Ama bugün vatanda elime alınca fark ettim ne kadar büyük olduğunu.
Ben de normalde dert etmezdim. Benim strix g18inki 280 wat ve fazla kendini belli etmiyor bile.Adaptör konusu benim için çok dert değil hocam ama katılıyorum daha ufak olabilir.
Hocam iyi akşamlar aynı Asus Rog Strix G16 ve Hp Omen 17 arasında sizin Omen 16 deneyiminiz nedir sıcaklık değerleri genel kullanım?İyi forumlar arkadaşlar direkt özet olarak Rog G16 veya Omen 16 hangisini almalıyım?
Kendim de ROG ürünler kullanıyorum fakat Rog G16'da klavyede çökmeler ölü piksel sorunu gibi şeyler gördüm ayrıca taksit seçeneği ve yazılım olarak HP daha iyi duruyor siz ne dersiniz? Bu fiyatta varsa başka laptop tavsiyeleriniz bekliyorum iyi forumlar.
Omen 16 ile gayet memnunum omen 17 çok daha iyidir tabi hem soğutma hem kullanım olarak sıcaklık işlemci maks 82 gpu maks 80 gördüm throttle oyun esnasında yok ama roglar gerçekten çok ısınıyor kullanan birine de sorabilirsiniz veya technopat kanalının son videolarında da var.Hocam iyi akşamlar aynı Asus Rog Strix G16 ve Hp Omen 17 arasında sizin Omen 16 deneyiminiz nedir sıcaklık değerleri genel kullanım?
Hangi oyunlarda denediniz peki hocam bende ibre iyice Omen 17 ye kaydı daOmen 16 ile gayet memnunum omen 17 çok daha iyidir tabi hem soğutma hem kullanım olarak sıcaklık işlemci maks 82 gpu maks 80 gördüm throttle oyun esnasında yok ama roglar gerçekten çok ısınıyor kullanan birine de sorabilirsiniz veya technopat kanalının son videolarında da var.
Witcher 3 rust ve spiderman denedim en yüksek Witcher 3'te değerlere ulaştım işte onlarda söylediğim değerler.Hangi oyunlarda denediniz peki hocam bende ibre iyice Omen 17 ye kaydı da