ben bu kasayı alacağıma yana bir tane 3060lı i3 12100fli sistem alırım daha işlevli kullanmış olurum parayıbu kasa aşırı çirkin değil mi ya. bi de üstüne 4 tane kasa parası istiyolar
ben bu kasayı alacağıma yana bir tane 3060lı i3 12100fli sistem alırım daha işlevli kullanmış olurum parayıbu kasa aşırı çirkin değil mi ya. bi de üstüne 4 tane kasa parası istiyolar
bu kasa sivrisinek gibi duruyo insan gece görse korkar. değil 15k 5 k bile olsa alıp da sistem kurmam şuna. buna kalana kadar ne kasalar var piyasadabencede haf 700 daha iyi duruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahahaha
Tabi gta6 açar miben hayal bile edemiyom sksksksk
bence bu ya sonucta kasa
açar ya nolcak sonucta bi sistem parası sadece parcalar haric nolcakkiTabi gta6 açar mi
O zaman 3/5 tane alıyorum baya iyi indirimaçar ya nolcak sonucta bi sistem parası sadece parcalar haric nolcakki
Şaka be nerede bizde para ama yüksek bütçeli sistem yapsam gözüm kapalı alırım bunu sistem montajladim bununla çok keyif aldımahahaha maşallah 16k
buna 15 tane ekran kartı sokarsın doymaz
ahahahah
özellikleri güzel biraz kabadayı gibi duruyoŞaka ve nerede bizde para ama yüksek bütçeli sistem yapsam gözüm kapalı alırım bunu sistem montajladim bununla çok keyif aldım
h.o banada 1 tane ısmarlarsınO zaman 3/5 tane alıyorum baya iyi indirim
(Boş buzdolabı resmi)
aahahah bilmemindirim hani nerede ?
Bunu koyacak masa kallavi bişey olması lazım boş ağırlığı 25 kilo filan ve devasa bişeyözellikleri güzel biraz kabadayı gibi duruyo
h.o banada 1 tane ısmarlarsın
özellikleri güzel biraz kabadayı gibi duruyo
aahahah bilmem
maşallah beni geççekBunu koyacak masa kallavi bişey olması lazım boş ağırlığı 25 kilo filan ve devasa bişey
Kasanın sözü mü olur adres verözellikleri güzel biraz kabadayı gibi duruyo
aahahah bilmem