Neler Yeni

🔥İndirim ROG Strix Scope NX TKL Deluxe Nays + Cashback İle 1279TL 🔥🔥

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar cashback geri yatmama gibi bir durum var mı ?

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Furkan
Yıllardır Cashback alırım Asus'tan. 20 günde de yatırdıkları oldu, 90 günde de. Yoğunluk ve şans işi sanırım. Mail atınca genelde daha hızlı yatırıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Çavdar
Teşekkür ederim aldın hemen.İnşallah cashback alabilirim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
ne kadar sürüyor peki yatırmaları hemen yatırıyolarsa alabilirim sadece babamdan borç alıcam
Onun garantisi yok ben bu klavyenin uzun modelinde cashbacke başvurduktan sonraki gün hesabıma yattı fakat arkadaşımın 1 ayda yatmadı sen alcaksan en erken 2 ay sonra gelcekmiş gibi değerlendir bence

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Onun garantisi yok ben bu klavyenin uzun modelinde cashbacke başvurduktan sonraki gün hesabıma yattı fakat arkadaşımın 1 ayda yatmadı sen alcaksan en erken 2 ay sonra gelcekmiş gibi değerlendir bence
ben bekledim bekledim yatırmadılar sonra mail attım sonraki gün geldi sanırım darlamak lazım

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Furkan
Moonlight versiyonu olsa havada kapacaktım, tüm sistemim beyaz ondan kararsız kaldım.

Shaco

80+ Bronze
Moonlight versiyonu olsa havada kapacaktım, tüm sistemim beyaz ondan kararsız kaldım.
Aynı şekilde bende pusuda bekliyorum. Bu fiyata bulursam alırım mutlaka. Setup beyaza döndü siyah almak istemiyorum.

empaisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Doğukan Karakuş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Ben 20 gündür başvurmuş durumdayım arkadaşlar onaylandı ama gelen giden hala yok yatırmamaları gibi bir kuşkum yok sadece süreç uzun sürebilir e posta atıp erken geliyor mu denemesi yapabilirim.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Furkan
Aynı şekilde bende pusuda bekliyorum. Bu fiyata bulursam alırım mutlaka. Setup beyaza döndü siyah almak istemiyorum.
Evet çok sırıtacak hocam, şu anda da %60 beyaz klavye kullanıyorum ama düşüncem yön tuşlu kaliteli bir klavye almaktı. Beyazı bozup siyah almak istemiyor insan. Düşerse direkt kaparız artık.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Ben 20 gündür başvurmuş durumdayım arkadaşlar onaylandı ama gelen giden hala yok yatırmamaları gibi bir kuşkum yok sadece süreç uzun sürebilir e posta atıp erken geliyor mu denemesi yapabilirim.
hocam sitede nereye yazıyosunuz check your claim falan diyip mi yapıyorsunuz yoksa farklı bir yolu mu var

saykopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Onur Murat KOÇ
Klavye İngilizce Q mu yoksa türkçe mi diğer satıcılar Türkçe Q demiş ama hepsiburada bilgilere İngilizce Q yazmış.

Top Bottom