nays hemen yatıyor da asus cashbackinin 1 belki 2 ay sonra yatma ihtimali var bütçe sorunu yoksa bu daha mantıklıSteelseries apex 3 tkl membrane 750 TL ye almıştım, iade edip bu alınır mı ?
Olmaz, adetli işi zor.adetli alsak.. tek faturada hepsi için toplu indirim olur mu acaba?
Valla ben iki urun almıştım ikisininin de iadesini 2 ay sonra yapmışlardı swft kodunu falan yanlış giren vardirAsustan aylar sonra para iadesi alamayıp şikayet eden sonrasında hala iadesini alamayan insanlar da var. 90 gün olayı geçerli değil parası 4 ay sonra gelende var hiç gelmeyende var. Ben ürünü almak istiyorum sırf bu paranın ne zaman geleceği belli değil diye kendimi kandırılıyormuş gibi hissetmemek için almıyorum. Vereceğiz dediğin şeyi vermeyip sonunda beni peşinde koşturacaksan o marka imajına da gözümde zarar verir. Bir de genelde her ürünü msi yada asus tercih eden birisiyim ama koca firmanın onlara göre üç kuruş edecek bir meblağın peşinde aylarca insanı bekletmesi çok rahatsız edici. Alacak arkadaşlar o 610 hiç geri gelmeyecek gibi davransın onu gözden çıkarsın ona göre plan yapsın. Ödemeniz onaylansa da aylarca gelmeyecek o para.
Benim arkadaş dahil benim gördüğüm çok geç aldı. Hatta arkadaşta mail attı. Sonrasında ulan mail atmasak parayı vermeyi unutacaklardı herhalde diye dalgasını geçti. Bu konuda aramızda goygoy u döndü. O para paranın bir değeri kalmadığında geri iade olabilir. Ha ürün güzel mi kesinlikle güzel ama etiket fiyatına alır gibi davransınlar. Geri ödemeye güvenerek değil.Valla ben iki urun almıştım ikisininin de iadesini 2 ay sonra yapmışlardı swft kodunu falan yanlış giren vardir
Mail atmasan zaten para gelmez. Böyle bir düşünce olamaz ki ? Paranin değerinin kalıp kalmaması adamlarin problemide değil ayriyetten yaniBenim arkadaş dahil benim gördüğüm çok geç aldı. Hatta arkadaşta mail attı. Sonrasında ulan mail atmasak parayı vermeyi unutacaklardı herhalde diye dalgasını geçti. Bu konuda aramızda goygoy u döndü. O para paranın bir değeri kalmadığında geri iade olabilir. Ha ürün güzel mi kesinlikle güzel ama etiket fiyatına alır gibi davransınlar. Geri ödemeye güvenerek değil.
başvuruyu doldururken gerekli her bilgiyi veriyosun direkt ibanına yatıyorben şimdi alıcam ama asus para iadesini nasıl veriyor anlatabilirmisiniz. aldıktan sonra mail atıp iban mı göndermem gerekiyor
ne kadar sürüyor peki yatırmaları hemen yatırıyolarsa alabilirim sadece babamdan borç alıcambaşvuruyu doldururken gerekli her bilgiyi veriyosun direkt ibanına yatıyor
Ortalama 30-40 gün sürüyor tüm süreçne kadar sürüyor peki yatırmaları hemen yatırıyolarsa alabilirim sadece babamdan borç alıcam