Güzel hocam premium hissiyatlı bir ürün tavsiye ederim kablolusunu kullandım mevcutta Asus Rog Strix scope 2 nx snow Switch beyaz switch kullanıyorum çok güzelsorunları var mı önerir misiniz bilindik marka muadili var mı yardımcı olursanız sevinirim
cevabın için teşekkür ederim. Hocam gaming gecesinden aldım 4200tl ye ve biraz zoruma gitti verdiğim fiyat, youtube da inceleme videoları’nın yorumlarına baktım genel olarak şu yorumları gördüm “ tuşlar birbirine çok yakın yazım hatası çok yapılıyor - belli bi süreden sonra switchler gıcırdama yapıyor - ve space tuşu takılı kalıyor” gibi yorumlar gördüm ve şüpheye düştüm verdiğim ücret benim çok fazla gibi geliyor. Bu klavye de kronik sorun var mı ondan sordum.Güzel hocam premium hissiyatlı bir ürün tavsiye ederim kablolusunu kullandım mevcutta Asus Rog Strix scope 2 nx snow Switch beyaz switch kullanıyorum çok güzel
Kablosuz hariç diğer ürünleri kullandım ama kullanan arkadaşım var sorun yaşamıyor belirtilen sorunlar gibicevabın için teşekkür ederim. Hocam gaming gecesinden aldım 4200tl ye ve biraz zoruma gitti verdiğim fiyat, youtube da inceleme videoları’nın yorumlarına baktım genel olarak şu yorumları gördüm “ tuşlar birbirine çok yakın yazım hatası çok yapılıyor - belli bi süreden sonra switchler gıcırdama yapıyor - ve space tuşu takılı kalıyor” gibi yorumlar gördüm ve şüpheye düştüm verdiğim ücret benim çok fazla gibi geliyor. Bu klavye de kronik sorun var mı ondan sordum.
Hayırlı olsunteşekkür ederim hocam bakalım gelsin bi klavye deneyip göreceğim![]()