Rog strix vs Sapphire nitro+

Reaksiyon skoru
8
Başlıktada görüldüğü gibi hangisi daha iyi test videolari cok bulamadim ama genel olarak Sapphire diyorlar soyle bir sorun var izlediğim videolarsa ise hep asus önde fiyatin önemsiz oldugu bir durumda bu arada tabii ki tr şartlarinda fp olmasida cok önemli bir sey

Başlıktada görüldüğü gibi hangisi daha iyi test videolari cok bulamadim ama genel olarak Sapphire diyorlar soyle bir sorun var izlediğim videolarsa ise hep asus önde fiyatin önemsiz oldugu bir durumda bu arada tabii ki tr şartlarinda fp olmasida cok önemli bir sey
Genel olarak Sapphire derken insanların dediğinden bahsettim

hangisi ucuzsa onu al sıcaklık farkı max 5 derece falan olur

bence sapphire

Reis hangisi daha soguk calisiyor

Hocam suanlik genel performans lara bakiyorum net karar vermedim
hocam üretici markalara bakarak performans analiz etmek çok bi mantıklı değil sanki alacağınız modeli bulun önce örneği rx7700 mü ne bileyim rtx 5070 mi ondan sonra markaları analiz edin hangisi ucuzsa onu almak biraz mantıklı genel olarak

Hangi ekran kartı için konuşuyoruz ?

Geri