o oyun için düşük kalır o grafik işleme için oyun performansı daha iyi olan kart lar var daha ucuz olup quadro oyun için deil grafik işleri için çok güçlühttps://urun.n11.com/aksesuar/nvidia-quadro-rtx-8000-48gb-profesyonel-ekran-karti-P442783783 ben her gün bununla sistem toplardım.
Valla hep ne işe yaradığını merak etmiştim.o oyun için düşük kalır o grafik işleme için oyun performansı daha iyi olan kart lar var daha ucuz olup quadro oyun için deil grafik işleri için çok güçlü
bizim evde dolu zenginiiiiim herkeze rtx 3090 hediyeLa bu ne?
Bu ne la?
Ne bu la?
La ne bu?
ama sana ultra 2k oyun oynatır onda sıkıntı yok anladığına sevindimValla hep ne işe yaradığını merak etmiştim.
Abooo, böyle reaksiyon toplayan kaldı mı?"Ne gerek var?" butonuyum.
çek sağa çek çek
FE kartlar olabildiğince performanslı olurlar çünkü inceleme kanallarına giderler ama soğutmaları kötüdür çünkü inceleme kanalları sıcaklığa dikkat etmez ROG Strix daha soğuk çalışıyor ve aralarında performans farkı olduğunu sanmam ama bence sistemin gözüne güzel gözükmesi hoş bişey sen bilirsin sonuçta para senden çıkıyor (şimdi fark ettim almak istediğin kart stokta yok nasıl alacaksın)Founders Edition ekran kartlarına hastayım. Elimde ROG Strix 2060S var onu satıp, bunu almak mantıklı mı?
3 aylık konu kanka.FE kartlar olabildiğince performanslı olurlar çünkü inceleme kanallarına giderler ama soğutmaları kötüdür çünkü inceleme kanalları sıcaklığa dikkat etmez ROG Strix daha soğuk çalışıyor ve aralarında performans farkı olduğunu sanmam ama bence sistemin gözüne güzel gözükmesi hoş bişey sen bilirsin sonuçta para senden çıkıyor (şimdi fark ettim almak istediğin kart stokta yok nasıl alacaksın)
Hala ispanya'da mısın?3 aylık konu kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 4...