Roll sigara için çarsaf önerisi

Reaksiyon skoru
22
selam baylar bayanlar
gizeh yeşil çarşaf kullanıyorum arap kağıdı kullandım bir paket. normalde çok iyi sarar içerim fakat benim ellerim yıkandıktan sonra kaymıyor. defter sayfası çevirirken, kitap okurken parmağımız tutmaz yalarız ya aynı o şekil.
işim gereği sürekli ellerimi yıkıyorum veyahut duştan çıktıktan sonra sigara saramıyorum.
belirtmek isterim sürekli aldığım yerdeki yeşil gizeh marka kaymıyor, şehir dışından aldığım adamın orijinal diye biraz pahalı sattığı yeşil gizeh ellerimi yeni yıkamış dahi olsam sarılıyor, kağıt kalite farkı bariz belli oluyor
siz hangi markayı tavsiye edersiniz, ocb denemeyi düşünüyorum.

Rızla deneyin ocb gizehe göre daha kötü zaten mutlu edeceğini sanmam. Greengo falan zaten parasına değmez. Raw bulursanız raw da deneyebilirsiniz.

Rızla deneyin ocb gizehe göre daha kötü zaten mutlu edeceğini sanmam. Greengo falan zaten parasına değmez. Raw bulursanız raw da deneyebilirsiniz.
hangi renk rızla tavsiye edebilirsin birde herhangi bir tobaccodan orijinalini alabilir miyim konuda bahsettiğim gibi gizehin çakması dönüyor 70₺ye

hangi renk rızla tavsiye edebilirsin birde herhangi bir tobaccodan orijinalini alabilir miyim konuda bahsettiğim gibi gizehin çakması dönüyor 70₺ye
Hocam çakmasını yaptıklarını sanmıyorum sadece nemli yerde saklıyorlar yapısı bozulanlar oluyor ya da bana denk gelmedi. Avm tobaccolarında olur illa. Kırmızısı iyidir.

mavi gizeh aldım mecburiyetten. mavide, yeşilindeki gibi kağıtta “gizeh” baskıları olmayınca bi şüphe ettim orijinal değil mi diye e birde ucuzdu.
bulursam deneyeceğim rızlayı teşekkür ederim ilgin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri